Allah bütün motosiklet sürücülerini korusun...

Değerli üyeler
bu fotoları koyma sebebim, kimsenin bir anlık keyif için,en hızlısı olabilmek için,hız ile tatmin olmak için,kafası bozuk olduğu için, motorunun son gücünü kullanmasını istemeyişimdir..bu abimiz;bizim karşı apartmanımızda oturuyorlardı,güzel bir ailesi vardı,2çocuğu vardı küçücük..
Hızlı gitmenin sadece sürücüye zarar verdiğini düşünmüyorum.geride kalanlar da perişan..
ve normal bir vatandaş olarak bu sitedeki ve dünyadaki bütün motosiklet kullanıcılarına Allah'tan kazasız belasız sürüşler diliyorum..
"""Konyadaki motodrag yarışları için; gece de son bir antrenman istedi,alkol almış,saatte 250km olduğunu yazdılar.."""

Motosikleti
Forza 250
"alkol almış"
Demekki ölümü göze almış..
Adama acımadım doğrusu da..
Geride kalanlara acıdım.
Allah sabır versin..

Allah rahmet etsin.Okuyunca çok üzüldüm.İnan işin içinde çocuklar oldu mu bu üzüntüm katkat artarak beni etkiler..
Benimde R1 SS var..Bazen bindiğimde içim içimi yer.Hızlan.Hızlan diye.Ama aklıma çocuklarım geldiğinde hemen yavaşlarım..
Artik yaşlandık.Ve en önemlisi artık bir ailem var.Onları üzmeye hiç hakkım yok..:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah hepimizi korusun,yakınlarının başı sağolsun....

şehir içi SS binmek akıl kari değil..
Allah rahmet eylesin,kalanlar sabır versin
Alkol ve hız:bunların şeytanın kızkardeşleri..

allah rahmet eylesin alkollü arabaya binilmez bırak moturu bide hız yapmış zaten hızlı olduğu ford focustan bellii yazıkk ailesine sabır diliyorumm

Hız yapılır, yapılır ama uygun zamanda ve uygun yerde yapılır. Bunun aksi olursa, Allahtan çokta birşey beklememek lazım.

Gönül istemez tabii ki ölümü ama maalesef alkol ve hız ve motosiklet bu tarz üzücü olaya neden olabiliyor.Ölen motordaş'a allah rahmet eylesin... ne diyelim geride kalanlara da sabırlar dilerim...Ayrıca bu olayın arkadaşlarada ders olmasını dilerim...

geride kalanlara allah sabır versin allah rahmet eylesin.yazık olmuş geride kalan çocuklara yazık.

şehir içi SS binmek akıl kari değil..
Allah rahmet eylesin,kalanlar sabır versin
Alkol ve hız:bunların şeytanın kızkardeşleri..

arkadaşım neden suç ss inki? honda titanlada ölebilirsin basıp... suç insanın beyninde başlar ve vücudunda biter.... alkolü alıp basarsan olacağı bu istersen tır sür.....

genede allah rahmet eylesin...

death' Alıntı:
"alkol almış"
Demekki ölümü göze almış..
Adama acımadım doğrusu da..
Geride kalanlara acıdım.
Allah sabır versin

aynen allah geride kalanlara sabır versin

o cocuklara üzüldüm yaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar