Alırım Bir Hayırlı Olsun :)

Motosikleti
Ns200 15"
Yakın zamandır motosiklet arayışına girdim, yürütme maliyeti düşük ve nispeten güzel olan bir motosiklet bakıyordum. İlk başlarda Honda Cbr125R bakıyordum ama bütçemdeki motosikletlerin ben bakana kadar ya satılıyordu ya ilan trol amaçlı açılmış oluyordu yada bloklarında bahsettiklerinden ayrı arızalar vardı, hal böyle olunca bende yine bütçem dahilinde Ns200 bakmaya başladım yine bir kaç ilan içinde araştırdım ve sahipleriylede iletişime geçtim kimisi görüldü atarken kimisi 2-3 gün sonra cevap veriyordu bende en sonunda Kocaelinde bir motosiklet gözüme kestirdim ve sahibi ile iletişime geçtim bahsettiği üzere motosiklette kaza yoktu incelemelerim üzerine yine o yöndeydi. Motosikleti bir test sürüşüne çıkardım ve beğendim bildiğiniz üzere klasik pazarlık işleri ardından bir kaç gün sonra noter işlerini yaptık ve motosikleti garaja indirdik, Garajda daha detaylı mekanik incelemelerim sonucunda debriyaj tasında ses olduğu ve subap ayarının istediğini anladım nede olsa 77xxx kilometrede bir motosikletten bahsediyorum ve fiyatına göre uygun aldığım için hatta daha önemlisi mekaniğini kendim yapacağım için bu tarz problemler benim için önemli değildi benim için önemli olan şey sağa sola çekme yapmaması ve kurcalanmamış olması işte aradığımda tam buydu, motosikletteki parçalar 8 senelik yıpranmayı ve orijinal olduğunuda bariz belli ediyordu. Artık motosiklet garajımda ve Motoseverrr olarak o motosiklete imzamı atmam gerekiyor.

Fotoğraf kalitesi için üzgünüm hava kararınca böyle oluyor :).
Y3pyvK.jpg
[/URL][/IMG]

43kcc1.jpg
[/URL][/IMG]

Motosikleti
Honda Forza
Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin inşallah

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Hayırlı olsun. Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanı dilerim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Hayırlı olsun.

Kilometren arttıkça keyfin de artsın!

Motosikleti
Ns200 15"
Bugün motosikletimin eksiklerini yapmak için kolları sıvadım, motosikletimin ön fren diski yamuktu ve balatasıda bitikti arka fren diskinde ise fatura oluşmuştu hazır girişmişken fren sistemini komple elden geçirdim. Kaliperlerin bakımını yaptığımda frenlerin kaderi değişti diyebilirim, yaptığım işlemleride sayarsam:
-Ön ve arka fren hidroliklerinin değişimi (Shell dot 4 kullandım, 500 ml fiyatı 115 tl)
-Arka fren hidroliği haznesi değişimi (127 tl orijinal)
-Arka ve ön fren balatası değişimi (174 tl ön 216 tl arka orijinal)
-Arka ve ön fren disklerinin değişimi (800 tl ön 400 tl arka Arman dişliden temin ettim)
-Arka ve ön kaliper pimlerinin yağlanması.

Bugün fiyatlarıyla toplam bana maliyeti 1832 tl (daha önceden aldığım için ucuza geldi) işçiliklerin hepsi bana ait, işçilik verseydim 2500 tl civarı tutardı diye tahmin ediyorum.
Motosiklete bugün yaptığım işlemler frenlerin kaderini değiştirdi ve neredeyse sıfır kondisyona geri getirdi.

Buda hidroliğin çıkan rengi, yenisi ise şeffaf sarı bir renktedir.

Motosikleti
Mondial Vulture 125
Bu koltuklardan nerede bulabilirim ya aşırı rahat bir şey diye duydum.

Motosikleti
Ns200 15"
Bu koltuklardan nerede bulabilirim ya aşırı rahat bir şey diye duydum.

İnternette konfor sele diye aratırsanız bunlar çıkıyor, rahatlığına rahat ama ben güven hissi alamadım ve sele yüksekliğini bir miktar arttırdığı için rahat edemedim söktüm. Kendi selesi ona nazaran çok sert ama konfor seleyle ben barışamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar