- Motosikleti
- Ns200 15"
- Konu Yazar
Yakın zamandır motosiklet arayışına girdim, yürütme maliyeti düşük ve nispeten güzel olan bir motosiklet bakıyordum. İlk başlarda Honda Cbr125R bakıyordum ama bütçemdeki motosikletlerin ben bakana kadar ya satılıyordu ya ilan trol amaçlı açılmış oluyordu yada bloklarında bahsettiklerinden ayrı arızalar vardı, hal böyle olunca bende yine bütçem dahilinde Ns200 bakmaya başladım yine bir kaç ilan içinde araştırdım ve sahipleriylede iletişime geçtim kimisi görüldü atarken kimisi 2-3 gün sonra cevap veriyordu bende en sonunda Kocaelinde bir motosiklet gözüme kestirdim ve sahibi ile iletişime geçtim bahsettiği üzere motosiklette kaza yoktu incelemelerim üzerine yine o yöndeydi. Motosikleti bir test sürüşüne çıkardım ve beğendim bildiğiniz üzere klasik pazarlık işleri ardından bir kaç gün sonra noter işlerini yaptık ve motosikleti garaja indirdik, Garajda daha detaylı mekanik incelemelerim sonucunda debriyaj tasında ses olduğu ve subap ayarının istediğini anladım nede olsa 77xxx kilometrede bir motosikletten bahsediyorum ve fiyatına göre uygun aldığım için hatta daha önemlisi mekaniğini kendim yapacağım için bu tarz problemler benim için önemli değildi benim için önemli olan şey sağa sola çekme yapmaması ve kurcalanmamış olması işte aradığımda tam buydu, motosikletteki parçalar 8 senelik yıpranmayı ve orijinal olduğunuda bariz belli ediyordu. Artık motosiklet garajımda ve Motoseverrr olarak o motosiklete imzamı atmam gerekiyor.
Fotoğraf kalitesi için üzgünüm hava kararınca böyle oluyor
.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Fotoğraf kalitesi için üzgünüm hava kararınca böyle oluyor