maşallah maşallah matkap gibisin:cat::cat::cat:
senin içinde yasin 1 senedir matkap diyodu ama![]()
Evet arkadaşlar yaklaşık 1 yllık artçılık hayatndan sonra özgürlüğün tadını çkarmanın vakti geldi. MT bayan motorsiklet kullanıcılarına bir yenisi daha katıldı. Cumartesi itibari ile Hyosung GV 250 sahibiyim. Gazlamak isteyen arkadaşları Rivaya bekleriz.![]()
ayıptır söylemesi darbeli matkabımdır:queen::queen::queen::queen:
KAPISALIM AYFER :queen:
ne cezası lan ben baktım yoktu ceza falan.geçen sefer ceza yediydik:queen:ben gelmem
gülegüle kullan ayfer
senden önce g:mrgreen:ördüm makinayı haberin olsun.Evet arkadaşlar yaklaşık 1 yllık artçılık hayatndan sonra özgürlüğün tadını çkarmanın vakti geldi. MT bayan motorsiklet kullanıcılarına bir yenisi daha katıldı. Cumartesi itibari ile Hyosung GV 250 sahibiyim. Gazlamak isteyen arkadaşları Rivaya bekleriz.![]()
hayırlı olsun ayfer abla. allah kaza bela göstermesin:rendeer::rendeer::rendeer:
şu avatarada artık kendi canavarının resmini koyarsın:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
riva&riva bak kocanla senin motorun anahtarlarını alırım motorsuz kalırsınız :queen::queen:
ne cezası lan ben baktım yoktu ceza falan.
senden önce g:mrgreen:ördüm makinayı haberin olsun.
alır arkadaş rivadan biliyorum.
buarada geçmiş olsun hasan
Valla motor 10 numara.Kazsız belasız surusler Ayfer.
Hasan gecmıs olsun.Kotu haberi aldık.İyi olan taraf sana birsey olmaması.Tekrar buyuk gecmıs olsun.