Alırım Anahtarınızı

Evet arkadaşlar yaklaşık 1 yllık artçılık hayatndan sonra özgürlüğün tadını çkarmanın vakti geldi. MT bayan motorsiklet kullanıcılarına bir yenisi daha katıldı. Cumartesi itibari ile Hyosung GV 250 sahibiyim. Gazlamak isteyen arkadaşları Rivaya bekleriz. :)

Olmaz mı.... bende geliyorum o zaman !
Ne zaman gidiyorsunuz Riva'ya ??? :queen:

Bu Arada Hayırlı olsun güle güle kullanınnnn !!!

Son düzenleme:
Hayırlı uğrulu olsun ALLAH kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

En kısa zamanda bende bir cbr 125 düşünüyorum çalışmalar başladı yardımcı olacak arkadaş varsa beklerim :p Tercihim siyah veya turuncu repsol olmasın :D bir mümkünse taksitli verecek birileri lazım.

İyi günlerde kullanman dileğiyle...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güe güle pin, alırsan al anahtardan bol ne var:mrgreen:

geçen sefer ceza yediydik:queen:ben gelmem:p

gülegüle kullan ayfer
ne cezası lan ben baktım yoktu ceza falan.
Evet arkadaşlar yaklaşık 1 yllık artçılık hayatndan sonra özgürlüğün tadını çkarmanın vakti geldi. MT bayan motorsiklet kullanıcılarına bir yenisi daha katıldı. Cumartesi itibari ile Hyosung GV 250 sahibiyim. Gazlamak isteyen arkadaşları Rivaya bekleriz. :)
senden önce g:mrgreen:ördüm makinayı haberin olsun.
hayırlı olsun ayfer abla. allah kaza bela göstermesin:rendeer::rendeer::rendeer:
şu avatarada artık kendi canavarının resmini koyarsın:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

riva&riva bak kocanla senin motorun anahtarlarını alırım motorsuz kalırsınız :queen::queen:

alır arkadaş rivadan biliyorum.

Valla motor 10 numara.Kazsız belasız surusler Ayfer.

Hasan gecmıs olsun.Kotu haberi aldık.İyi olan taraf sana birsey olmaması.Tekrar buyuk gecmıs olsun.

ayfer ablacım yeni motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

kızım 23 nısanda norveç ulusal gıysını gıy 1 gunlugune şirketin başına geçircem seni sözz hayırlı olsun cnm ablacım :D:D:D:D

Hayırlı olsun. kazasız, belasız kullanman dileği ile keyifli sürüşler. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar