Moderatör
- Konu Yazar
Arkadaslar, 2 silindir olmasin, 4 silindir alayim derken, Suziki Bandit mi alsam, GS 500 mu derken, yok yok en iyisi dusuk model olmasin, modeli yuksek olsun 250 cc'de yeter Hyosung GT250 Naked alayim derken, tum planlarim degisti.. Evim olmasina ragmen, ne yapacaksin motoru, o kadar para verme ev al, kira gelir bari diye veto yedik..
Esimle beraber hayalleri daha da ufaltip, sehir icinde bizi saga sola goturecek, feribota atlayip istanbul keyfi yaptirabilecek bir motosiklet ariyoruz.. Daha dogrusu esimin kullanmasi icin biseyler bakiyoruz..
Esimin isteklerini belirteyim oncelikle..
1- Kesinlikle vitesli olacak
2- Chopper olacak
3- 10.000 Km'nin ustunde olmayacak (Evet bunuda esim soyledi
)
Butcemiz en fazla 1.500 YTL. Bi ay yemeyecegiz icmeyecegiz alacagiz (cok mu ajitasyon yaptim
)
Varsa sagda solda esinizde dostunuzda,
- Keeway SL ( eski motorum, satarken cok uzulmustum ahı tuttu motorun bana belkide)
- Jinlun- JL-150 (250 olsa daha makbule gecer)
- FYM Masai (Oncelikli tercihim bu aslinda)
- Regal Raptor (Kizmayin hemen bu paraya Regal mi olur diye 250 DDE demedik 125 cc olani da olur
)
- Yamaha FZ6 (Fazer degil FZ6 98 Hp, belki biri acir hibe eder diye yazdim
)
Cok uzattim farkindayim, sahibinden'e bakiyorum fakan oraya ilan verenlerin cogu para nasil kazaniliyor haberdar degiller sanirim. Not : Esim cok sıkı pazarlik eder bilginiz olsun..
Esimle beraber hayalleri daha da ufaltip, sehir icinde bizi saga sola goturecek, feribota atlayip istanbul keyfi yaptirabilecek bir motosiklet ariyoruz.. Daha dogrusu esimin kullanmasi icin biseyler bakiyoruz..
Esimin isteklerini belirteyim oncelikle..
1- Kesinlikle vitesli olacak
2- Chopper olacak
3- 10.000 Km'nin ustunde olmayacak (Evet bunuda esim soyledi
Butcemiz en fazla 1.500 YTL. Bi ay yemeyecegiz icmeyecegiz alacagiz (cok mu ajitasyon yaptim
Varsa sagda solda esinizde dostunuzda,
- Keeway SL ( eski motorum, satarken cok uzulmustum ahı tuttu motorun bana belkide)
- Jinlun- JL-150 (250 olsa daha makbule gecer)
- FYM Masai (Oncelikli tercihim bu aslinda)
- Regal Raptor (Kizmayin hemen bu paraya Regal mi olur diye 250 DDE demedik 125 cc olani da olur
- Yamaha FZ6 (Fazer degil FZ6 98 Hp, belki biri acir hibe eder diye yazdim
Cok uzattim farkindayim, sahibinden'e bakiyorum fakan oraya ilan verenlerin cogu para nasil kazaniliyor haberdar degiller sanirim. Not : Esim cok sıkı pazarlik eder bilginiz olsun..