kardeşim ben 13-14 yıldır bu sitedeyim senin gibi yüzlerce insan gördüm gelirler dandik dundik hiç bir kalitesi olmıyan çar çöp markası belli olmıyan sertifikası stadartı olmıyan malları sırf ucuz diye kendilerinede yandaş bulabilmek adına konu açarlar.. hani birisi oo şahane mal harika alınır hemen al kardeşim falan diyicek adam ararlar bulamayıncada malı anlamsızca bomboş savunmaya kalkarlar ve bu işinde bir sonu olmaz..
güneşi balçıkla sıvayamassın..
burda bir tane olumlu yorum varmı şu konuya 30 kişi yazdıysa bir tane "şahane alınır kardeşim al on numara kask diyen varmı" tam aksine herkes alma diyor , herkes kalitesiz diyor burdaki herkes saf bir sen çok zekisin..
kalitesini nerden biliyorsun diye inat ediyorsun diyoruzki standartı varmı kalite burdan belli olur ece veya dot standartı varmı ... o kısmı bilerek atlıyorsun markasını bilmiyorsunuz takmamışsın diyorsun tekrar diyorum türkiyede bu kaskı kafamıza takabilmemiz için ece kalite standartı olması gerekir.. varmı ver markasını biz bakalım varmı yokmu avrupa birliğinin sitesinden ..
tutturmuşsun kalite kaliteli mal kalite güvenlik sertifikası almış maldır..bir malın kaliteli olduğunu böyle anlarsın. türkiyede tse onayı olmıyan mal üretilebilirmi iso standartı olmıyan mal üretilebilirmi üretilemez ve satılamaz yasakdır ancak merdiven altı ürünler üretilir öyle..
çin olayına gelince çine gitme avrupada bile kask fiyatları çok uygun bak kaliteli bir kask al avrupadan ben marka kaskları geçdim yok arai,avg,shoei ,nolan ,schbert falan .. adı sanı duyulmamış ama kalite belgeleri olan bir kask al misal kabuto,premier,suomy,bitwell,box,duchinni,simpson,vemar en ufak bir laf etmem edenede en başda senin yanında ben savunurum markayı.. çünkü bu adını sanını duymadığın markaların her tür ece dot sharp snell testleri güvenlik onayları var...