Aliexpress'deki Ucuz Faydalı Motosiklet Ürünleri (GÜNCEL)

Motosikleti
XMAX 300, MT 25, ARORA BEATRİX, HONDA FORZA 250
Ürünü alan kimse yok geri bildirim 0 riske girmeye gerek yok bence başka ürünlere bakın derım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

Ürünün geri bildirimi yok aynı ürünü satan başa bir satıcı bul derim burdan alma sakın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
R25, CRF250L
Ürünü alan kimse yok geri bildirim 0 riske girmeye gerek yok bence başka ürünlere bakın derım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

Ürünün geri bildirimi yok aynı ürünü satan başa bir satıcı bul derim burdan alma sakın.

Hocam Platin seviyesinde üyeyim. Satıcı gayet ilgili,puanı da iyi. Başka satıcı da bulamadım.

Şöyle f/p ürünü güzel bir yağmurluk önerecek var mi? Tulum şeklinde olsa daha iyi olur.

https://www.ismont.com.tr/klasik-yagmurluk

https://www.ismont.com.tr/klasik-yagmurluk-pantolonu

Hayırlı olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:07 ----------

Hocam Platin seviyesinde üyeyim. Satıcı gayet ilgili,puanı da iyi. Başka satıcı da bulamadım.

Hocam aliexpressde bi çok ekipman çakma olarak satılıyor. Eldivenlerin çoğu çakma mesela. Ürün japon kötü bir marka değil fakat uzakdoğudan tekstil işi sıkıntı. Adamların bedenleri genelde 2 beden küçük oluyor. 20-30 dolarlık birşey alsan neyse de bu kadar para vereceğin bir ekipmanı deneyip, olmazsa farklı bir markaya yönelebileceğin bir seçim daha mantıklı sanki.

Motosiklette ellerimin üşümesini engelleyen tek ürün bu oldu.. Bir sürü eldiven kullandım ama ellerim kışın motor kullanırken donuyor, sabah uyanınca parmak ağrısından duramıyordum.. 10 TL civarına aldım, tavsiye ediyorum..

http://s.click.aliexpress.com/e/FAQrfiq

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aliexpress olayi hakkaten piyango. Bugune kadar 50den fazla urun getirttim aliexpressten. Bazilari hayatimi kurtardi (gercek anlamda degil de cok isimi gordu), bazilari da cop oldu.

Mesela nmaxima elcik isitma almistim, almisken 3 tane alayim dedim, efsane oldu bizim grupta benimkinden sonra kalan ikisine 15 dkda iki kisi coktu. O gundur bayila bayila kullandiydik. Dun sattim nmaxi, simdi elcik isitmali motorum kalmadi ducatiye aliexpressten mi solesem diye mal mal dusunuyorum.

Ama mesela telefon tutacagi aldiydim daha montajlarken cotaa diye kirildi. 150 lira da para vermistim. Gittim bastim skandal diye yorumu.

Genelde alacaginiz mali satan kullanicinin yorumlarina ve puanlarina bakarak alirsaniz pek bir problem olmuyor.

eğer çope atamadıysan tamir ederim senin telefon tutacağını, kırık yerini foto atarmısın

Arkadaşlar fileli body armorlardan alıp kullanan var mı ? Tavsiye edermisiniz ?

Endurocusu commutercisi mi olur yahu yazın sıcakta giycez işte efil efil =)

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Endurocusu commutercisi mi olur yahu yazın sıcakta giycez işte efil efil =)

Body armorlar yavaş hızlarda düşüşler için tasarlanıyor genelde.Yani arazide düşmeler için.Asfaltta normal seyir hızında düşüşlerde koruyabilir ama düşme sonrası sürtünmeye karşı pek dirençli değiller.

Body armorlar yavaş hızlarda düşüşler için tasarlanıyor genelde.Yani arazide düşmeler için.Asfaltta normal seyir hızında düşüşlerde koruyabilir ama düşme sonrası sürtünmeye karşı pek dirençli değiller.

Çok teşekkür ederim hocam.Sen kullanıyormusun ? Aliexpresten sipariş edicem.Tavsiye edebileceğin var mı ?

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Çok teşekkür ederim hocam.Sen kullanıyormusun ? Aliexpresten sipariş edicem.Tavsiye edebileceğin var mı ?

Genelde asfaltta sürdüğümden body armor kullanmıyorum.Standart motosiklet montu kullanıyorum.Crossçu arkadaşlara sormak lazım hangisi iyidir hangisi kötüdür diye.

32 numara led sinyalleri kullanıyorum. Geceleri çok güzel ancak gündüzleri hiç farkedilmiyor. Hem ebatı çok küçük, hem de güçsüz yanıyor. Çok riskli, almanızı tavsiye etmem.

body armor alıcaksanız eğer wish'den sipariş vermenizi öneririm en uygun orada satılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar