AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

r48

hocam bu ürünün birebir aynısı ve ya mavi renklisi için verdiğiniz linkten hangisini seçmeliyim bir sürü gp pro ürün var ama sanırım en güzeli ve orjinale yakını bu yardımcı olursanız sevinrim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------

1. mesajdaki mavi eldiveni aldım, fiyatına göre olanüstü güzel XL giyerdim eldivende bunuda XL aldım tam oldu :)

[url]http://i.hizliresim.com/qRJpVW.jpg[/url]

27 eylülde kargolanmış bugun 29 günde geldi elime

ustacım linkteki görüntü farklı ama bu ürün geliyorsa bende sipariş vereyim. link de çok adi duruyordu ve alpin in logosu yok gibiydi ben ondan sipariş vermedim. link ilk mesajdaki link ve gelen ürün bu doğru değil mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam bu ürünün birebir aynısı ve ya mavi renklisi için verdiğiniz linkten hangisini seçmeliyim bir sürü gp pro ürün var ama sanırım en güzeli ve orjinale yakını bu yardımcı olursanız sevinrim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------

ustacım linkteki görüntü farklı ama bu ürün geliyorsa bende sipariş vereyim. link de çok adi duruyordu ve alpin in logosu yok gibiydi ben ondan sipariş vermedim. link ilk mesajdaki link ve gelen ürün bu doğru değil mi?

Ben konunun ilk mesajindaki linkten aldim. 2015 modellerinde renkleri degismis sanirim

r48

Ben konunun ilk mesajindaki linkten aldim. 2015 modellerinde renkleri degismis sanirim

hocam sizden ricam etsem peki link varsa en çok alpine benzeyeni satın almak istiyorum etrafınızda alanlar falan varsa linkini gönderebilir misiniz bende sipariş vereyim. motorum r25 mavi olabilir siyah beyaz olabilir. zaten bir ayda geliyor istemediğim beğenmeyeceğim bir ürün gelmesinden korkuyorum o yüzden uğraştırıyorum sizi kusura bakmayın

Bunları paylaşan arkadaşın kazancı ne oluyor insan babasının hayrına böyle bişey yapmaz bence.

r48

arkadaşlar xıaomi yi kameram tamamdır. sıra geldi kaska ve motora montaja. daha yeni başladığım için hangi parçalar gereklidir? isimleri nelerdir bilmiyorum? sizden ricam bu parçaları ister linkle olur ister isimleri ile olur bana söyşerseniz bende satın almak istiyorum. acemice bişey yapıp kameraya motora zarar vermek istemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar xıaomi yi kameram tamamdır. sıra geldi kaska ve motora montaja. daha yeni başladığım için hangi parçalar gereklidir? isimleri nelerdir bilmiyorum? sizden ricam bu parçaları ister linkle olur ister isimleri ile olur bana söyşerseniz bende satın almak istiyorum. acemice bişey yapıp kameraya motora zarar vermek istemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim

Montaj parcalari takim halinde satiliyor genelde. Su gecirmez kabi podu sehpasi cirti banti alayi takiminin icinde oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar