Aliexpress.com kargom nerededir ? (yardım çağrısı başlığı)

herkese merhaba. 3-4 ay önce gene internetten aldığım prosev kışlık eldivenin yırtılması sonucu yeni eldiven arayışına girdim.
forumda o gün aliexpress konusunun trend oluşundan dolayı aliexpressten bir eldiven siparişi verdim (10 mart'ta)
siparişini verdiğim eldiven: http://tr.aliexpress.com/item/Furygan-AFS6-Motocycle-Riding-Glove-Carbon-Fiber-Leather-Guante-Para-Moto-Furygan-AFS6-Racing-Road-Luvas/32506687069.html

velhasıl olayın özetine gelirsek ''kargom nerede kaldı? acaba gümrüğe mi takıldı? çeşitli takip sitelerinden kargomun nerede olduğunu anlayamadım.

resimleri buraya yüklüyorum anlayan abilerim yardımcı olursa çok sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
BWS 100
Bende 3 4 ay önce satın aldın sandım.
Daha 18 gün olmuş az daha bekle 1 hafta veya 10 gün gibi.
Ptt nin sitesinden takip et, diğerlerine gerek yok.
Görmeye bşalayacaksın, türkiyeye girdiği anda, Rahat görünüyor.

17track uygulamasını indirip takip numarası ile bir kere sorgulatın daha sonra ki kargo değişiklikleri bildirim gelecek. Yurt dışından alış veriş yapanlar için büyük kolaylık.

benim kargoda aynı sorun oldu.
Gönderi yurt dışına gönderildi diyor.
75euroyu geçen bi siparişti.
Gümrükte takıldı dicem ama tamda çözemiyorum.

benim kargoda ayný sorun oldu.
Gönderi yurt dýþýna gönderildi diyor.
75euroyu geçen bi sipariþti.
Gümrükte takýldý dicem ama tamda çözemiyorum.

Benimde sıkıntımda iste orada işte... Yolda mı kaldı ? Gümrüğe mi takıldı, nerdedir ? Nereden öğreneceğiz?

Benimde sıkıntımda iste orada işte... Yolda mı kaldı ? Gümrüğe mi takıldı, nerdedir ? Nereden öğreneceğiz?

Daha önceki siparişlerde hiç böyle bi giriş yapmamıştı ptt.
Nette yanlışlıkla böyle yazılmış olabileceğini söyleyenler var.
Hemen hemen 1 ayda geliyor siparişler. Ben biraz daha bekleyeceğim daha 20 gün oldu.
Eğer siz öğrenirseniz akıbeti buraya yazarsanız bende sevinirim.

2 haftada gelende oldu 1.5 ayda gelende,o yüzden aliexpressten alışveriş yapınca unutup beklemek lazım. Hem sürpriz oluyor,insan seviniyor birden gelince :mrgreen:

Bugün ptt ile görüştüm.
Ordaki talimatlar yurtdışındaki hareketler.
Yani işlem yeri çin. Daha bize gelmesine var. Temsilci öyle dedi bana.
Biraz daha bekleyeceğiz yani.

Ben ayın 10unda verdim.
Daha zamanı var benimkinin :)
Manet aldım hocam ben.

Ben 4 farklı şey sipariş vermiştim.En geç 15 günde kapıma kadar geldi siparişlerim.

Şimdi 5 ürün daha bekliyorum bakalım onlar ne zaman gelecek

Kargo muhtemelen gemide :) Çin'den çıkmış ama daha Türkiye'ye girmemiş. Bu süreç uzayabiliyor. "Protection time " a bak. 1 haftadan az kaldıysa satıcıdan süreyi uzatmasını iste , uzatmazsa yada cevap vermezse 1 gün kala "open dispute" yap. Ürün gelmedi paramı geri istiyom yaz :). satıcı yana yakıla cevap verecektir. Olmadı aliexpress paranı iade eder. Ama süre dolmuyorsa kargoya verildikten sonra 15 ile 30 gün arasında genelde gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar