Alem RT 125 görsün ! !

çok hoş makine hayırlı olsun kazasız belesız sürüşler inş :) lastiklerde 10 numara aynı bnm motorun lasliklere benziyor :cat:

tek tavsiyem olucak, o egzost sargısı sadece ayağınızın değebileceği yerde olsun. Boru ısıyı dışarı atamadığından trafikte kullanımda aşırı fazla hararete sebep olur, motor ömründe ciddi sıkıntılarınız olur

sargıyı çıkarırsak çirkin durabilir ama dediğin de çok doğru:cat:.boş zaman yaratıp uğraşmak lazım:cherry:

sbr

tek tavsiyem olucak, o egzost sargısı sadece ayağınızın değebileceği yerde olsun. Boru ısıyı dışarı atamadığından trafikte kullanımda aşırı fazla hararete sebep olur, motor ömründe ciddi sıkıntılarınız olur

egzozdaki ısı yalıtımının motoru etkileyeceğini sanmıyorum. motora yapılan bir uygulama olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi bence. hatta yazın sıcagında motor cok fazla ısınmısken, üstüne birde neredeyse kor haline gelmiş egzozun sıcaklığını yememiş olur diye düşünüyorum.

Moderatör
Yapanın ellerine sağlık. Hep hayalimdi ikinci motor olarak RT 125 almak. Şunun keşke 250 cc'sini yapsalar da ömürlük olarak alıp binsek :)
Güle güle kazasız belasız kullanın.

Çok hoş olmuş tebriklerde bu kadar özeni başka bir motora gösterseydiniz mükemmel olurdu ... Yani şey gibi .. Cok bütceyle az sey anlatan amerikan filmi yerine az bütceyle cok sey anlatan avrupa filmi :D ..

sbr

evet arkadaşlar egzoz borusu bükebilecek iyi bir usta arıyoruz varmı tanıdığı bildiği olan?

Ah be hocam içim yandı gerçekten :) bu ilana bakıp bakıp durmuştum zamanında ama kaçırmışım.
Cidden satıcısıda düzgün üsluplu biriydi.
Hayırlı olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar