ALDIM YBR MoToRuMu :=)

HayırLısı oLsun dostum inşaLLah bundanda memnun kaLırsın. Aman dikkatLi kuLLan :flower:

Motosikleti
Su Motoru
Saolun arkadaşlar beni duygulandırıyorsunuz :) ...

MeTaL, Kardeş öncelikle hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler versin. Ybr kullanmadım ama motorun gorunusunden direk 10 puan verilecek bi aLet. Birde bize yeni projeleriniz hakkında bilgi verirmisiniz. :) :rendeer:

Motosikleti
Su Motoru
just_life, saol kardeşim, valla 2 seneye kadar ya Hayabusa ya da Fazer var :cheer: şu anki projem bu :p, bakalım kısmet ...

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. kırmızısı da süper yaw. :mrgreen:

Hayırlı olsun semih abi,Allah kaza bela vermesin,YBR aldın demek :cherry: ,ben sana seneye YBR alıcam dediğimde bana neler demiştin :pl: :pl:

Kardeşim hayırlı olsun motorun ben de CBR125 diyip duruyorum ama Racing'le devam etmiycem ve daha ucuz diye alıcam heralde bir YBR 125 hem arada sadece bi harf fark var nolcak dimi? :p
Neyse kazasız belasız iyi günlerde kullan...

Motosikleti
Su Motoru
Saolun arkadaşlar. Bu gün bi 100 gördüm dahada basmak istemedim bakalım rodajdan sonra kaçı görecek. Ama vitesleri beni deli ediyor arada girmiyor vitese filan :). Neyse sonuçta takıyoruz devam ...

si...n sıfır motorun ebesini. Olm basılırmı o kadar motora. Devirini almadan ne vites değiştir nede gaz ver. Birşey soracam sen benim motoru kullanmışmıydın?

abi ybr crosta diye başlık açarsa şaşmam walla hani 70 i geçmek yoktu amcam 100 yapmıi bile :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Kullandım Hakan abi kullandım. :cherry: Ayrıca abi zaten 8.000 deviride hiç geçmedim ne kızıyonuz ya :p ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte dostlar.rodajdan bıkıp basan bı arkadas daha. :p yauw hem teknıkte rodajı ıyı yapın dıye bagırıyonuz hemıde rodajda basıyonuz.walla kotu ornek oluyonuz mıllete heee :cherry: bıtır abı rodajını sonra allah ne verdıyse basarsın. rodaj onemlı.... :joker: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metal Dostum güle güle kullan... Darısı başımıza... Off Offfff :pr: Ama anne baba olayına biraz kırıldım doğrusu.. İnsan sevdiklerini her zaman korur bunu unutma.. Seni sevmeseler öyle düşünmezlerdi.. Amaçları seni kırmak değil sanrım başka şeyler... Bence onlara :rendeer: gönüllerini al.. Eminim sen motoru alıp her yola çıkışında onlar seni camda bekleyeceklerdir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar