ALDIM YBR MoToRuMu :=)

Motosikleti
Su Motoru
Gün boyunca süren uğraşlarım sonuç verdi ve motorumu aldım :). Şu an aşağıda rodajını yapmamı bekliyor. İlk sürüş epey bir zevkliydi, daha öncede birçok kez YBR kullandım ama kendi motorumu kullanmak daha zevkliydi doğrusu. Şimdi yapmam gereken 750 km. yol var...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hayırlı olsun Kardeş...

MeTaL, Değiştirdin ha Hocam. Hadi hayırlı olsun. 125 lerden kolleksiyon yapıcan heralde. Valla imreniyorum, gıpta ediyorum ( kıskanıyorum uleeeen ) bende birtane daha istiyorum ufakbi kros.

Motosikleti
Su Motoru
:cherry: Saolun arkadaşlar ama bu gün hayatımdan 2-3 sene rahat gitti. Pederle kapıştım, annemle kapıştım. Bakalım daha kimlerle kapışacağız. Ama olsun aslanlar gibi göğüs gereriz :cherry: ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayirli Olsun Metal kardes.
Keyifli surusler..

Motosikleti
Su Motoru
conqueror, doziz, saolun kardeşler ...

her zmn için kendine dikkat et ama hız tutkunları için önemli deil :queen: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metal kardes hayırlı olsun kardesım.kazasız belasız kullanırsın ısallah :thumleft:

Hayırlı olsun Metal. Sonunda doğru kararı vermişsin. Rodajını güzelce bitir sonra da tepe tepe kullan hiçbirşey olmaz. Enduro makinaların girdiği heryere sende rahatlıkla girebilirsin. Yakıtı çok az. daha ne istiyosun. banada artık bir tur attırırsın artık. o kadar kanına girdim ybr al diye. Bak ben sana söylüyorum öbür alacağın motor ybr kadar kaliteli değil artı tahminimce ağustos sonu teslim edecekler. Yani yaz bitmiş olacak. :cat: Tebrikler tekrar

Hayırlı olsun kardeş kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Bu arada ne renk aldın ?

Motosikleti
Su Motoru
Gece mavisi aldım. aythakan abicim kanıma sen girseydin keşke. Bu sabah ışıkta gri renkte bir YBR gördüm ve o anda "alıyorum ülen" dedim. Aldım :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Abi ben rodaja çıkıyorum, bi de para toparlıcam borcu olanların gırtlağa çökmem lazım :p, akşama yine burdayım ...

Moderatör (forrap)
MeTaL, keeway almıyacakmıydın ya :silent: neyse demekki kararın değişti ben görmeyeli,ama boşver en güzelini yapmışsın boru değil YAMAHA markasından bahsediyoruz.Bende almayı düşünüyodum ybr125 fiyatı ve kalitesi çok iyi ama vitesli olduğu için ilk etapta tercih etmemiştim bi sonrakine kısmetse...Bizim arkadaşda da vardı ybr125 acayip seri bir motor 2 kişi hiç zorlanmadan tekteker yapıyoduk,140 gördük gene 2 kişi...Bence doğru seçim adamım tepe tepe kullan derler ya harbiden de dağ tepe kullan çok güzel bi cihaz kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah :cat: :bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
hayırlı olsun demek keeway i bekliyemedin :cherry: hem motora hem bilgisayara sevindim :cat: hayırlı olsun kazasız belasız sür :rendeer:
yalnız anne babayla kapışılmaz :jocolor: anne baba ne derse doğru der :cat: :bounce: bir tek onlar hakkımızda en hayırlıyı bilir ama bazen bu hayır bizlere ters gelir sadece bu

kardes hayırlı olsun isabetli bi motor sectin tebrik ederim gule gule kullan allah kaza bela wermesin saglıklı gunler dileklerimle :bounce:

Motosikleti
Su Motoru
Teşekkürler kardeşlerim abilerim, birde motorun arkasındaki sepeti bize taktırdılarya helal olsun Nebioğullarına değil mi Hüseyin abi :cherry: ...

hayırlı olsun metal! evladiyelik bi motor almıssın ama benim bildigim metal gene rahat durmaz en gec gelcek sezona gene yeni projelerle girer! kazasız belasız insallah!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar