aldım motorumu cok mutluyum

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim... :rendeer:

abilerim, kardeslerim motorumu aldım motor bisan lifan 250 cok güzel cok mutluyum allah herkeze gonlundekini nasip etsin. adım alper benim okul yeni bitti ve bir magazada reyon görevlisiyim, motorla biraz pratikve aliştirma yapicam trafige cıkmak için ondan sonra artık gezilere falan gelirim tanısırız falan cok iyi oldu ya bide dun gece ıslattık motoru basım catlıyo:queen: buraya resimlerimide koyucam suan teli baska bi yerde unuttum :) mutluluktan akıl saglıgımı yitirmek üzereyim :queen::queen::queen:

Mutluluğunu paylaştığın için sağolasın adaşım benim ismimde alper hayırlıu olsun ALLAH kaza bela vermesin kardeş..:rendeer:

Ooo rüzgarın eksik olmasın,alma aşamasına kadar geçen araştırma süresine tanık olduğumdan neredeyse ben de almış kadar oldum :psevincine ortaklıkta:queen:
Nice keyifli sürüşlere ,kurallara ve korumaya önem verdiğini bildiğimden bilinçli bir sürücü olacağına hatta olduğuna eminim,tez zamanda birlikte gaz açmak dileklerimle ,sağlıcakla...

Ooo rüzgarın eksik olmasın,alma aşamasına kadar geçen araştırma süresine tanık olduğumdan neredeyse ben de almış kadar oldum :psevincine ortaklıkta:queen:
Nice keyifli sürüşlere ,kurallara ve korumaya önem verdiğini bildiğimden bilinçli bir sürücü olacağına hatta olduğuna eminim,tez zamanda birlikte gaz açmak dileklerimle ,sağlıcakla...

abi cok sagolasın senin yardımın cok, ehliyet falan senin sayende aldım. inş en kısa zamanda birlikte gaz acarız.

Hayırlı olsun,yanlız mı ıslattın motosikletini:)

hayır abi pederle ıslattık ayıptır solemesi bir bucuk buyuk tabi cilası falanda var :mrgreen:

Mutluluğunu paylaştığın için sağolasın adaşım benim ismimde alper hayırlıu olsun ALLAH kaza bela vermesin kardeş..:rendeer:

cok tesekur ederim adaşım amin. alperler üzülmesin benzinleri bitmesin:queen:

Hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Tekerin düz bassın.

Hosgeldın arkadasım heyecanını anlıyorum bende ılk aldıgım zaman ertesı gun teslım alıcam o gece uyku uyuyamamıstım :) Kazasız belasız gez ıns :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun foto isteriz..:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun motordaşım:)

Hayırlı olsun, tekerin düz bassın kazasız günlerde kullanman dileğiyle.

Hayırlı olsun aRkadasım bende 125 lık var 250 lık dusunuorum resımlerını ve motorla ılgılı yorumlarını beklıorum,kazasız belasız surusler;)

hayırlı olsun dostum ;)

bende alcamda bi alamadım :D
dün bisan lifan 250 için bikaç magazayla görüştük bigün birisiyle biraz pazarlık yapcaz olur inşş :D

resimleride beklıyoruz artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar