aldım motorumu cok mutluyum

abilerim, kardeslerim motorumu aldım motor bisan lifan 250 cok güzel cok mutluyum allah herkeze gonlundekini nasip etsin. adım alper benim okul yeni bitti ve bir magazada reyon görevlisiyim, motorla biraz pratikve aliştirma yapicam trafige cıkmak için ondan sonra artık gezilere falan gelirim tanısırız falan cok iyi oldu ya bide dun gece ıslattık motoru basım catlıyo:queen: buraya resimlerimide koyucam suan teli baska bi yerde unuttum :) mutluluktan akıl saglıgımı yitirmek üzereyim :queen::queen::queen:

fotolarıda ekleyelim ama gece cektim biraz kotu oldu

Son düzenleme:
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler trafik için acele etmeyesin sindire sindire :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanman dileğiyle. Korumalarını da ihmal etme sakın. :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı ugurlu olsun bekleriz caddebostana ozaman ama eli bos gelme ıslatmamız lazım şimdi onu hehehe :)

Hayırlı olsun,Kazasız belasız sürüşler dilerim.Kask takmadan yola çıkma lütfen.

hepinize cok tesekkurederim içimde bir insan sevigisi var galiba :mrgreen: hersey cok guzel ama bizim buralarda hırsızlık olyaları cok oluyo motor falan calıyolar komsunun kini yuruttuler bide scooterı benimkinin ustune yatak ortusu serdim v motor gorunmesin diye :) bişiy olmaz inş genc yasta kafayı sıyırmayayım :) en yakın zamanda güvenlik onlemleri almam lazım.

hayırlı ugurlu olsun bekleriz caddebostana ozaman ama eli bos gelme ıslatmamız lazım şimdi onu hehehe :)

tabiki bende sizlerle tanısmayı cok istiyorum aslında motoru buyuzden cok seviyorum yeni yollar yeni dostlar en kısa zamanda trafige ilk cıktıgım gun gelicem kola falan yaparız artık :queen::queen::queen:

Hayırlı olsun kardeşim...

Nice bol rüzgarlı yollar senin olsun...

Ama önce ehliyet olmalı kanımca..Sonrada deneyim...

Yolun açık olsun..

abilerim, kardeslerim motorumu aldım motor bisan lifan 250 cok güzel cok mutluyum allah herkeze gonlundekini nasip etsin. adım alper benim okul yeni bitti ve bir magazada reyon görevlisiyim, motorla biraz pratikve aliştirma yapicam trafige cıkmak için ondan sonra artık gezilere falan gelirim tanısırız falan cok iyi oldu ya bide dun gece ıslattık motoru basım catlıyo:queen: buraya resimlerimide koyucam suan teli baska bi yerde unuttum :) mutluluktan akıl saglıgımı yitirmek üzereyim :queen::queen::queen:

hayırlı olsun. akıl sağlığını yitirme. tam tersine akıllı ol.:cherry: hiçbir zaman en kısa yolda bile korumasız yola çıkma.:cat:

Hayırlı olsun kardeşim...

Nice bol rüzgarlı yollar senin olsun...

Ama önce ehliyet olmalı kanımca..Sonrada deneyim...

Yolun açık olsun..

tabiki abi ben verdim dosyamı adam cuma gunu 3-5 arası gel ehliyeti al dedi bide korumalara falan cok onem veriyorum kaskımı hemen takıyorum hatta motora oturmadan evde takıyorum :) sindire sindire gercek motoru olmak istiyorum ::haapppy:

HAyırlı olsun arkadaşım.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Amman diyim ıslak ıslak motora binme:cherry:...

Hayırlı olsun senın adına sevındım Allah içine sindirsin resimler imutlaka beklıyoruz en baştaki msjına eklersin

hehhee hominide gırtLak zihniyetLi dostum benim :))
bakınız kişi ne diyor pek deneyimim yok :p geLecek oLan pasta boreğe yogunLaşacağınıza arkadaşım şu günLEr buLuşup birLikte pratik yapaLim
hatta bizde kendimizi geLiştirmiş oLuruz başka motorLar tanırız demek yook
oohhh geLsin pasta geLsin borek :p
okan ::shake2::
motorun hayırLı oLsun hoşgeLdin arkadaş :)

Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanman dileğiyle. Korumalarını da ihmal etme sakın, tabii ehliyet te varsa......

cok sevın dım senın adına kazasız belasız inş toplantılarda göruşuruz

Anlıyoruz seni cnm :queen: Hayırlı olsun sakin ol :queen: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar