alarmlı disk kilidi sorunu an itibariyle

Şuanda yağmur ve rüzgar var ve durduk yere 2gün önce aldığım kilit ötmeye başladı ilk yağmurunu yedi galiba su geldiği için ötmeye başladı bende söküp streçle şu yemeklerin tabakların üzerine yapışan ince naylonumsu şeyle kapladım yarım saattir falan bi sorun yok bakalım sadece anahtar yerini ve kilidin ara kısmını açtım okadar aynı sorunu yaşayan varmı kilidi durduk yere öten

kilit bundan

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

gene öttü ya deli olcam o değil millet rahatsız olcak niye öter bu durduk yere ya rüzgar var ama azıcık sallanmadadamı öter

pek kaliteli birseye benzemiyor, alarmli disk kilidlerinin iyileri 100 tl den baslar.. birde evet ruzgardan etkileniyordur..

Merhaba,
Bendede Urban marka disk kilidi var ve dün gece yağmurda sürekli ötmüş :) Bende sabah 6 gibi uyandım, gittim alarmı susturdum mecburen. Üzerine bir karton felanmı koysak acaba biraz can sıkıyor :)

izo

Aşırı yağmurda benim disk kilidide ötüyor brandayi çekiyorum ses soluk kesiliyor :)

Bende bu kilitten almayi düsünüyodum ya :D yagmurdan etkileniyosa ne anladik bu isten simdi :D

Aynısından bende de var, Rüzgarın sallama etkisi ile, yağmur damlacıkları ile, yanından geçen kamyonun yaptığı titreşimle bile ötebiliyor... Ama asli görevi bu zaten; hareket ettiği anda ötmek.. yoksa ne işe yarar.. Ben motosikletin üzerine branda çekerek rüzgar ve yağmurun etkisini ortadan kaldırıyorum. Hem kilidin içine su girip, bozulma ihtimaline karşı da ömrünü uzatıyorum..

Aynı disk kilidi bende de mevcut, kendi kendine ötüyor bazen ve gerçekten insanı sinirlendirebiliyor. Çözüm üretmek pek mümkün olmadı fakat branda ile bu sorunu çözebilirsin :) Bende bu şekilde çözdüm...
Aksi halde, rüzgar, yağmur damlaması, titreşim ( yoldan kaynaklı ), çocukların motoru mıncıklaması gibi sebeplerden direk ötmeye başlıyor :)

Ben de bu kilidi kullanıyorum, fakat devamlı brandanın altında duruyor ıslanmasın diye, dandik bir şey olduğunun farkındayım. :king:

Hocam bişe sorucam 50-150 tl arası alarmlar var ucuz bişe taktık benim kardeşin cbr 250'ye elektriği aküden aldık diğer tüm özellikleri devre dışı neden normal alarm kullanmıyorsunuz?

hepsiburada.com'dan şunu aldım: http://image5.sahibinden.com/photos/50/30/13/70503013rjy.jpg
hiç bir zaman hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım.

arkadaşlar dün gece streçle kapladıktan sonra bikere daha öttü bidahada ötmedi ssabaha kadar demekki sizlerinde dediği gibi ara sıra ötücek 40tlye bukadar olur ama olsun 3kere çalıyor dıt dıt dıt diye susuyor hemen sonra 1dakika sonrada resetliyormuş kendini bidahaki herhangi bişeyde direk uzun uzun çalmayışından kurtarıoz paçayı en azından :) artık 2-3saniyelik dıt dıt sesindende kimse rahatsız olmaz duymazlar bile olcak o kadar :)

Bende kullanıyorum yağmurda vs ötüyor açıkta bırakırsam. Ama üstü hep brandalı olduğu için hiçbir sorun olmuyor geceleri. Fiyatına göre de gayet iyi,kullanışlı.

bende aynı modeli kullanıyorum ama şimdiye kadar yağmur ve rüzgardan ötme sorunu yaşamadım daha ziyade aklı kıt kedilerin kilide sürtünmesi veya hatırlatma kablosuyla oynamasından dolayı ötüyo zaten öttüğü anda da kediler anında diğer sokakta araba altlarına kaçmış oluyolar :) :)

arkadaşlar xena marka olan alarmlı disk kilitleri kaliteli deniliyor ama Türkiye'de nereden alınabilinir bilgisi olan varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar