- Konu Yazar
Kışın ortasında güzel, sıcak, güneşli bir Cumartesi'yi fırsat bulup en yakın dostlarımdan Muhlis Dilmaç ile, onun bir fotoğraf projesi için birlikte Alaçatı'ya gitmeye karar verdik. Muhlis ile aslında İzmir Bisiklet Sevenler Derneği ve bisiklet gruplarından arkadaşız. Sık sık motorla veya bisikletle, yurtiçi veya yurtdışı uzun soluklu gezilere çıksak ta, bunları fotoğraflarıyla birlikte forumumuza nakletmeye bugüne dek hep üşendim nedense. Bunun sebeplerinden birisi de, güleceksiniz belki ama, nasıl fotoğraf yükleyebileceğimi yeni öğrenmiş olmam. Şimdi size yüklemeyi yeni öğrendiğim ve bundan çok mutlu olduğum fotoğraflardan bir demet. Bu arada bilmeyenler için ismim Berkant 
Not: Bu gezi aslında kısa ve fazla renkli olmamakla beraber, fotoğraf yükleme alıştırması olarak bu topic'i açıyorum. Vaktinizi aldımsa kusura bakmayın. Bir de Google Earth ile gittiğimiz yerleri gösterirsek daha da hoş olabilir diye düşündüm...

Burası Çeşme'ye varmadan önceki şirin ve son yılların popularitesi giderek artan Alaçatı'yı geçtiğinizde güneybatıya doğru karşınıza çıkacak olan sulak alan. Burada birçok balıkçıl türü yaşıyor ve onların üreme sahası, bu yüzden koruma altında. Maalesef yerlerde birçok atılmış fişek te bulduk. Arkada görünen deniz Çark denizi diye adlandırılan Alaçatı koyu. Burası dünyanın en iyi rüzgar sörfü yapılan yerlerinden birisi, her yıl uluslararası bir ton yarış yapılıyor, ama benim pek ilgim yok.

İşte benim kızım!

Aha, Muhlis te geldi..

Güüülleriin, içiiiindeeen, caanım...

BU VATANIN TAMAMI BİZİM...!!! (Dizlikler amma iğrenç duruyor..)

Dönüşte Güzelbahçe'de Turna ızgara ve birer küçük bira. Biradan sonra en az bir saat havadan sudan, yazın yapacağımız turlardan sohbet...

Şu küçük koya dikkat edin, işte orası Çark Denizi...

Okuduğunuz için çok teşekkür. Bundan sonra pek renkli, dopdolu gezilerle başınızı döndüreceğim...:queen:
Not: Bu gezi aslında kısa ve fazla renkli olmamakla beraber, fotoğraf yükleme alıştırması olarak bu topic'i açıyorum. Vaktinizi aldımsa kusura bakmayın. Bir de Google Earth ile gittiğimiz yerleri gösterirsek daha da hoş olabilir diye düşündüm...

Burası Çeşme'ye varmadan önceki şirin ve son yılların popularitesi giderek artan Alaçatı'yı geçtiğinizde güneybatıya doğru karşınıza çıkacak olan sulak alan. Burada birçok balıkçıl türü yaşıyor ve onların üreme sahası, bu yüzden koruma altında. Maalesef yerlerde birçok atılmış fişek te bulduk. Arkada görünen deniz Çark denizi diye adlandırılan Alaçatı koyu. Burası dünyanın en iyi rüzgar sörfü yapılan yerlerinden birisi, her yıl uluslararası bir ton yarış yapılıyor, ama benim pek ilgim yok.

İşte benim kızım!

Aha, Muhlis te geldi..

Güüülleriin, içiiiindeeen, caanım...

BU VATANIN TAMAMI BİZİM...!!! (Dizlikler amma iğrenç duruyor..)

Dönüşte Güzelbahçe'de Turna ızgara ve birer küçük bira. Biradan sonra en az bir saat havadan sudan, yazın yapacağımız turlardan sohbet...

Şu küçük koya dikkat edin, işte orası Çark Denizi...

Okuduğunuz için çok teşekkür. Bundan sonra pek renkli, dopdolu gezilerle başınızı döndüreceğim...:queen: