bende kendi akvaryumuma batık gemiler ve taşlar imal ettim. kalıbını silikondan alıp polyesterle döktüm. biraz zor oldu ama değdi. www.kalipsilikonu.com dan silikon www.polyester.gen.tr den de polyester satın aldım
bende kendi akvaryumuma batık gemiler ve taşlar imal ettim. kalıbını silikondan alıp polyesterle döktüm. biraz zor oldu ama değdi. www.kalipsilikonu.com dan silikon www.polyester.gen.tr den de polyester satın aldım
Merhaba abiler benim 150cmx50cmx50cm boyutlarında akvaryumum var onu satmak istiyorum nasıl satabilirim birde sizce ne kadar eder?
Merhaba abiler benim 150cmx50cmx50cm boyutlarında akvaryumum var onu satmak istiyorum nasıl satabilirim birde sizce ne kadar eder?
Arkadaşlar, yakın bir tarihe kadar (2 ay gibi) ücretle satın alabildiğimiz "Flagyl" ve "Nidazol" gibi iç parazit tedavisinde kullanılan ilaçlar artık reçeteye tabi olmuş. Siz bunların yerine ne kullanıyorsunuz yada reçete ile mi alıyorsunuz?
Arkadaşlar, yakın bir tarihe kadar (2 ay gibi) ücretle satın alabildiğimiz "Flagyl" ve "Nidazol" gibi iç parazit tedavisinde kullanılan ilaçlar artık reçeteye tabi olmuş. Siz bunların yerine ne kullanıyorsunuz yada reçete ile mi alıyorsunuz?
ben sağlık personeli olduğumdan reçete problemi yaşamıyorum size daha basit bi çözüm sunabilirim özellikle büyükbaş hayvanlarla ilgilenen veteriner kliniklerinde bu söylediğiniz ilaçları daha rahat alabilirsiniz
ama dikkatli olun dozajları aynı değildir. veterinerde biraz daha pahalı olma ihtimali var
aldığınızda flagy veya nidazol diye istemeyin veterinerlerde ismi farklıdır
içeriği METRONİDAZOL dur bu şekilde isterseniz daha kolay bulursnuz
Sarımsak yada sarımsaklı yemlerde iç parazit tedavisinde kullanılıyor.
Herkeze selam benide ekleyin. Bu yıl malesef 1 tonluk botanik akvaryumuma veda etmek zorunda kaldım. Şu anda akvaryumum yok doğduğumdan beri ilk defa bu yıl evimizde akvaryum yok.[url=http://hizliresim.com/bJOpdj][url]http://i.hizliresim.com/bJOpdj.jpg[/url][/url]

Ben akvaryuma akvaryum demem akvaryum bitkili olmadıkça...
Bitkili akvaryumda ne tür takviye gübreleri kullanıyorsunuz..Ben balkonda domates biber yetiştirmek için satılan karışımlar var onlardan kullanırım yıllardır..balıklarım hiç zarar görmedi.Tabii ölçüsünde kullanmak koşulu ile..bitkiler ise adeta coşuyor..çok zor büyümesiyle bilinen moss lar bile adeta coşuyor...Tavsiye ederim pet shop lardaki gübre takviyeleri çok pahalı..
siz yeter ki isteyin paylaşım yaparım fakat facebook kullanmadığımdan buraya resim yükleyemiyorum resim yükleme siteleri belirli aralıklarla siliyor malesefMerhaba
Çok hoşuma gider, uzun süre nasıl yapılır diye araştırırken maalesef yerleşik düzende olmadığım ve şehir değiştirmek durumunda kaldığım için bu ise hiç girismemis , uygun ortamda girismeyi bekleyen biriyim.
Özellikle de akvaryum icini de el yapimi karışımla dekore dizayn etmek ve ozel bitki ekimi , bitkili akvaryumlar.... amatör olarak balik uretimi cok hosuma gidiyor.
Bitkili akvaryumları olan arkadaşlarin paylasimlarni beklerim![]()
siz yeter ki isteyin paylaşım yaparım fakat facebook kullanmadığımdan buraya resim yükleyemiyorum resim yükleme siteleri belirli aralıklarla siliyor malesef
bu arada 10 litrelik nano bitkli yapabilirsiniz taşındığınızda suyunu azaltır gittiğiniz yerde tekrar doldurursunuz ki çok da güzel olur
örneğin
http://www.practicalfishkeeping.co.uk/custom/images/large/4d398a8817745.jpg