AKÜ sorunu

Motosikleti
Honda sh125
arkadaşlar arkadasın motoru var nedense akü dayanmıyo kacakmı var şarzmı etmıyor anlayamadık ustaya götürcem ön bilgi olarak neden yapıyodur fikri olan varsa yazarsa memnun olurum tesekkürler dün aküyü takmış bu aksam bitmiş akü:farao::farao:

Aküyü şarj ettir motoruna tak fakat artı ucunu bağlama,motora binecegin zaman bağla bak bitmişse akü ölmüştür yok akü varsa motorunda kaçak vardır.

Eğer varsa seri olarak devreye ampermetre bağla ve bak bakalım ne kadar akım geçiyor kontak kapalı iken. Tam değeri bilmesemde normalde miliamper seviyelerinde bir akım geçişi noraldir. Aklıma şu an bu geliyor.

Motosikleti
Honda sh125
tesekkürler arkadaslar bugn iş nedenıyle gidemedim motorcuya yarın baktırcam inşalah

yolda seyir halındeyken akü ışıgın yanıyor mu yada ara ara yanıp sonuyormu ? bazen devrıne baglı olarak da yanıp sonebılır bu seni yanıltmasın.şarj sisteminde arıza varmı bı kontrol etmenizi tavsiye ederim.bikaç sebebi olabilir akü ye gelen akım degerını olçebilirseniz paylaşın bende de akü sorunu vardı tarifler uzerıne bıçok yol deneyerek kendım sokup takarak sorunu çözdum.yardımcı olmaya calısalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar