akü sıkıntısı anlayanlardan yardımlarını isteriz

vwrgbp.jpg

31520sx.jpg

arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar resimlerden anlaşılıyormu bilmiyorum bu benim aküden asit galiba beyaz kar gibi bişiler dökülüyo akünün üzerinde tahliye borusu gibi bişey var nedir bu başınıza geldimi hiç , birde motora dökülen kısmını ne ile çıkartıcaz yada çıkarmı gaz yağı sürdüm çıkmadı anlayanlardan yardım please

orası akü tahliye kaynatma vesayre yaptığında ordan suyunu atar ama öle beyazlık olurmu bilmiyorum benimki yapmıyor

Motor fazla şarj ediyor bi ustaya göstermek gerek.Asit boyayı kaldırabilir dikkat etmek lazım.

kar gibim oldu pütür pütür çıkmıyoda meret siliyorum bide akü kaynıyomu ya o nası iştir

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------

Motor fazla şarj ediyor bi ustaya göstermek gerek.Asit boyayı kaldırabilir dikkat etmek lazım.
peki hocam bunun içinden asit döküldü şimdi bişiler eksildi ama akü tık diye basıyor aküde değişmesi lazım mı soğuklar başlayınca yolda bırakırmı akü bizi

senişn akü asit sızdırıyor oda metalle birleşince oksit olup kar gibi oluyor lık sıcak su ile yıkarsan temizlenir. oralarıtemizledikten sonra hafifi gresle yagla asit sızdırması aşırı şarzdan da olabilir kaynama yapar akü tahliye yerinde hortum takarsanız iyi olur.

kar gibim oldu pütür pütür çıkmıyoda meret siliyorum bide akü kaynıyomu ya o nası iştir

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------

peki hocam bunun içinden asit döküldü şimdi bişiler eksildi ama akü tık diye basıyor aküde değişmesi lazım mı soğuklar başlayınca yolda bırakırmı akü bizi

Tekrar su eklenerek biraz daha götürebilir ama yüksek ihtimal ömrü azaldı ama ne kadar gider bilemem.

Konjektor arizasi olabilir. Ugra bir motor tamircisine olcum yapsin.

ilginize teşekkürler arkadaşlar c tesi gideceğim ölçüme sağ olun

bendede kutup başından sızdırıyor. hortumdanda akan asit motorun üst boyasını attırdı. benden sana tavsiye jel akü al. asit belasından kurtul

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar