Aku problemi

merhaba arkadaslar.Benim scoterin akusune ne oldu bilmem bir turlu sarj olmuyor. normal aku sarj makinasina taktim vede 2 gun bekledim bir turlu sarj olmasi. suyunu kontrol ettim. suyu okey. birde motorda takip sarj edeyim dedim ama 3 gun oldu halen tik yok. bu aku daha 3 aylik. anlamadim ne yapayim. Acaba bu akuyu kurtarabilirmiyim yoksa gidip yenisinimi alayim. bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim saygilarimla.

anladığım kadarıyla akü mefta :p eğer motorun orjinal aküsü ise gaarantiye giriyor galiba??(emin değilim)
20 ytl aküler fazla pahalı değil bence değiştir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çin mali motorların aküleri bazen dandik çıkıyor.hemmen değiştir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peskimet' Alıntı:
merhaba arkadaslar.Benim scoterin akusune ne oldu bilmem bir turlu sarj olmuyor. normal aku sarj makinasina taktim vede 2 gun bekledim bir turlu sarj olmasi. suyunu kontrol ettim. suyu okey. birde motorda takip sarj edeyim dedim ama 3 gun oldu halen tik yok. bu aku daha 3 aylik. anlamadim ne yapayim. Acaba bu akuyu kurtarabilirmiyim yoksa gidip yenisinimi alayim. bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim saygilarimla.

Dostum sadece sende değil birsürü motorcu aynı şeyleri yaşadı, aküler yatmış anladığım kadarıyla, zaten türkiyeye gelmeleri 3 ayı buluyor, suları konduktan sonra bu aküler en az bir ay hergün çalışmalıki, gözler sertleşmesin, yani bu aküler deşarj ve şarj olmalı, anlıyacağın motorunu mutlaka hergün çalıştırmalısın, eğer akün değişecekse,garantiden değişecektir, ama aynı şeyler yine başına gelecektir. Motorunu sık sık çalıştırman gerek yada yerli veya daha kaliteli bir akü alman lazım.KAZASIZ SÜRÜŞLER

cok tesekkurler yardimlariniz icin en kisa zamanda aku alicam. artik ne yapalim kadermis bu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar