aksiyon kamerasının aldığı rüzgar sesini nasıl azaltabilirim?

Arkadaşlar aksiyon kamerasından motorun sesi bile duyulmuyor herkes böylemi kullanıyor aksiyon kamerasını bi kaç video izledim mikrofon yerine pamuk yapıştırarak azaltmış baya rüzgar sesini işe yararmı acaba yada sizlerin farklı bir yöntemi varmı:silent:

adobepremiere de bi ayar yaparak rüzgar sesini ciddi oranda azaltabiliyon. yada harici mikrofon kullan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bildiğim çoğu kişi harici mikrofon kullanıyor, kamerada çıkış yoksa söküp soket ekliyorlar (elektronik bilgisi gerektirir), harici mikrofonu da kask içine alıyorlar.

aksiyon kamerası almama sebebim rüzgar sesidir. Üstüne şarkı eklemek ile uğraşmak istemiyorum. Harici mikrofon taksam artçım ile intercomdan konuşuyoruz o konuşmalarda çıksın istemiyorum. Çaresini bulan varsa paylaşırsa seviniriz.

Tüm kamerayı saran süngerler var. Ben almıştım en az %50 oranında kesiyor.

HTB1jaDHKFXXXXXTXXXXq6xXFXXXC.jpg

Eken h9 kullanıyorum
tahmin ettiğim gibi harici mic çıkışı yok youtube ta bununla ilgili bir sürü video mevcut harici mic nasıl eklenir diye ararsan çıkar. ama tabiki el becerisi ister.

tahmin ettiğim gibi harici mic çıkışı yok youtube ta bununla ilgili bir sürü video mevcut harici mic nasıl eklenir diye ararsan çıkar. ama tabiki el becerisi ister.

Ya da başka bir çözüm olarak cep telefonuna uyumlu mikrofon alıp o şekilde ses kaydı yapmak.

Ya da başka bir çözüm olarak cep telefonuna uyumlu mikrofon alıp o şekilde ses kaydı yapmak.

aynen sesi kulaklıkla telefondan kaydedip videodan sesi kaldırıp sonradan birleştirelebilir. Mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar