Aksiyon kamerası Tchibo

Ve ilk arıza : Kamera kablosunu zorlayınca içindeki pinler bozuldu, dolayısıyla ne veri aktarabiliyor, ne de şarj oluyor! Aksilik şu ki piyasada buna benzer hiç kablo yok, üzerinde elektronik bir devre var o yüzden orjinali şart. Tchibo'ya mail attım bakalım servis nasıl?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

Nasıl yani? Şimdi telefonla teknik servis aradı, adresime ücretsiz olarak gönderecekler ! E dedim ben bozdum onu? Müşteri memnuniyeti adına gönderiyoruz dediler. Vay be? Takdir ettim vallahi.

Tüh kaçırdık bende buna benzer birşey arıyorum bu çok iyiymiş ama stokta kalmamış

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------

aynı kamerayı buldum http://dx.com/p/5-0mp-wide-angle-hd-720p-20m-waterproof-diving-camera-w-dv-2-led-av-mic-usb-tf-black-154079 aynı fiyata geliyor

Alet aynı ama hiç aksesuar yok.Yani 2-3 misli pahalıya geliyor aslında.

yahu bu tschibo dan hiçbir şey alamadım. ne almak istediysem bitmişti. nereden takip ediyorsunuz söylesenize hele?

Bu gün kablo elime geçti, hız süper doğrusu. Ancak biraz değişik sanki, eve gidip bir deneyeyim bakalım.

dert etme o parçayı herhangi bir elektronikçide 5-10 tl ye değiştirebilirsin.
Zannetmiyorum, her tarafın altını üstüne getirdim, benzer bir kablo bulamadım.Hem girişi farklı, hemde üzerinde elektronik bir devre var. Uymazsa 2 kabloyu da birlikte geri göndermem gerekecek.

kablodan bahsetmiyorum, girdiği jack 'dan bahsediyorum. o değişir.

Mutlu son. Gelen kablo iş görüyor, hem şarj hem veri aktarımı tamam gibi görünüyor.2 gün içinde işimi halleden Tchibo'ya teşekkürler. Perşembe günü alet bana lazımdı çok iyi oldu bu :D

Merhaba,
Tchibo alibabadan kamerayı bulup yazışıp OEM olarak yaptırıyor diye biliyorum. Gerçi bu sektörde Çin'de yaptırmayan yok. GoPro nun kameraları da Çin'de OEM olarak yaptırılıyor.
www.ionkamera.com diye bir siteye rastladım kamera ararken. Bu marka hakkında bilgisi olan var mı? Ben satın almayı düşünüyorum.

http://www.youtube.com/user/Techmoan/videos beyler böyle bi adam var alibaba express den aldığı kameraları test ediyor . Bu kameraların hepsi çinli zaten . Direkt üreticisinden alsanız alibabadan genelde kargoda bedava oluyo çok daha ucuza gelir diye düşünüyorum .

"Fiyat-Verim" anlamında EN iyiyi arayan biri motosiklet olarak ne kullanıyor olabilir diye merak ederk videoyu izliyordum ki... hiç şaşırmadım :cherry:

"SJ1000 budget 1080p", 100 $ altı bir kamera için muhteşemmiş hakkaten :sunny: :cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
parasına göre idare eder bi kamera.

ama renk coloraj yok çok mat ve fps düşük. 30fps ama işlemci nedeni ile aksama oluyor yani görüntü tam akmıyor.

Bunu cidden beğendim, fazlasıyla yeterli, fiyatına göreyse hakikaten müthiş :cat:

HD izlememe rağmen, youtube un formatı dönüştürdüğünü falan düşünürsek... aşağıdaki seyir halindeki örnek bile çekim kalitesi hakkında fikir sahibi olmak için yeterli bence :)

kardeşim tschibo da lojistik müdürüdür bilirim.
sadece kardeşim çalıştığı için değil arkasında alman devi ve müşteri memnuniyeti olduğu için bilirim .
fiyat performans iidir tschibo da .
ve müşteri memnuniyeti herzaman ön planda tutulur . öle boş üç kuruşluk esnaf muhabbeti yapılmaz.

o parayı güzel bence. Cep telefonunu gidona tutturma aparatı alsan 50-60 lira istiyolar, su rüzgar riski de cabası

Hahaha en pahalısına denk gelmişsin iON The Game profesyonel kullanım için bu model diye biliyorum. TV ler ve antrenörler kullanıyorlar.
Aksiyon kamera olarak portatif olması açısından iON Air Pro tercih ediliyor, içerisinden de bağlantı ekipmanları ve wifi çıkıyor. Ben siparişini verdim, çektiğim videoyu buradan yayınlarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar