- Konu Yazar
Eken h9r yi sipariş ettim birde micro sd alacağım fakat uzun sure cekim yapsin istiyorum tek bildiğim clas10 olmasi gerektiği 32gb ile kac saatlik video cekebilirim arkadaşlar
Ben direk 2 tane yedek batarya aldim zaten haftaya istanbula gideceğim karabukten yani tam bilmiyorum ama 16gb icin 1 saat az bir süre degilmiBen de eken h9r kullanıyorum. 1080'e 60 fps çözünürlükle çekim yapınca ortalama bir şarjla 60 dakika çekiyor, 16 gb hafıza kartı kullanıyorum o da tam yetiyor. Extra 16 gb daha hafıza kartım ve 2 bataryam daha var. Kamera fiyatına göre on numara ama ne yazık ki mic. girişi yok, bu yüzden bir kamerayı çöp ettim harici mic. girişi yapacam diye. Sana tavsiyem kesinlikle kurcalama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
Ben de eken h9r kullanıyorum. 1080'e 60 fps çözünürlükle çekim yapınca ortalama bir şarjla 60 dakika çekiyor, 16 gb hafıza kartı kullanıyorum o da tam yetiyor. Extra 16 gb daha hafıza kartım ve 2 bataryam daha var. Kamera fiyatına göre on numara ama ne yazık ki mic. girişi yok, bu yüzden bir kamerayı çöp ettim harici mic. girişi yapacam diye. Sana tavsiyem kesinlikle kurcalama.
Sony as50 aldım arkadaşlar, sdcard boyutu ve marka önerisi rica edicem kullanan veya bilenlerden.