Aksiyon kamerası micro SD

Eken h9r yi sipariş ettim birde micro sd alacağım fakat uzun sure cekim yapsin istiyorum tek bildiğim clas10 olmasi gerektiği 32gb ile kac saatlik video cekebilirim arkadaşlar

Bunu en iyi her çözünürlükte 5-10 dakikalık çekimlerin kaç mb tuttuğunu bilen (eken h9/h9-r'ı kullanan)birisi söylerse bilebiliriz. Çünkü görüntü içeriğinden bağımsız olarak aynı süredeki her bir kayıt neredeyse standart boyda oluyor. Gerisi matematik işlemi.

Sen hafıza kartının boyutu ve çekim kalitesine göre süreyi soruyorsun ama çekim süresi öncelikle pile bağlıdır. Extra pilin olmadığı sürece genelde 1-1.5 saat çekebilirsin. Her pil ile bu süre yaklaşık olarak 2'ye katlanır. Ama sürekli bununla uğraşılmaz(uğraşılmıyor bi zaman sonra). Hafıza kartından önce pil bitiyor genelde. Ama 4k çekeceksen durum farklı olur tabii.
1080p çözünürlükle genel ayarlarda 32 gb'ye ortalama 4-5 saat kadar görüntü alınabiliyor, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

Sj4000 wifi kameram 16 gb kart ile 2 saat 16 dakika olarak gösteriyor. 10 dakikalık 12 13 video çekebiliyorsunuz. 1080p 30fps te çekiyorum. 60 fpste nasıl olur bilmiyorum.

Sony as50 aldım arkadaşlar, sdcard boyutu ve marka önerisi rica edicem kullanan veya bilenlerden.

Ben de eken h9r kullanıyorum. 1080'e 60 fps çözünürlükle çekim yapınca ortalama bir şarjla 60 dakika çekiyor, 16 gb hafıza kartı kullanıyorum o da tam yetiyor. Extra 16 gb daha hafıza kartım ve 2 bataryam daha var. Kamera fiyatına göre on numara ama ne yazık ki mic. girişi yok, bu yüzden bir kamerayı çöp ettim harici mic. girişi yapacam diye. Sana tavsiyem kesinlikle kurcalama.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------

Ben de eken h9r kullanıyorum. 1080'e 60 fps çözünürlükle çekim yapınca ortalama bir şarjla 60 dakika çekiyor, 16 gb hafıza kartı kullanıyorum o da tam yetiyor. Extra 16 gb daha hafıza kartım ve 2 bataryam daha var. Kamera fiyatına göre on numara ama ne yazık ki mic. girişi yok, bu yüzden bir kamerayı çöp ettim harici mic. girişi yapacam diye. Sana tavsiyem kesinlikle kurcalama.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------

Ben direk 2 tane yedek batarya aldim zaten haftaya istanbula gideceğim karabukten yani tam bilmiyorum ama 16gb icin 1 saat az bir süre degilmi

Sony as50 aldım arkadaşlar, sdcard boyutu ve marka önerisi rica edicem kullanan veya bilenlerden.

3 yıldır hem sony as200 hemde 32 gb'lık sandisk micro sd kullanıyorum. en az class 10. okuma ve yazma hızı da 80 ve üstü olsun. bu değer ne kadar yüksek olursa. çekim kalitesinin karta yansıması da o kadar iyi olur.

benim kullandığım kart bu. Sandisk microSDHC 32GB Extreme Pro 95MB/s Class 10 UHS-I Hafıza Kartı SDSDQXP-032G-G46A

Kamerayı ne maksatla kullanacağınız önemli.

Motovilog gibi birşey içinse 130-160TL bir karta bayılabilirsiniz, siz bilirsiniz.

Ancak amaç güvenlik ise zaten en az iki saatte bir kısa da olsa bir ara vereceksiniz demektir. O arada kamera bataryası değişirken kartı formatlamak sadece 10 sn sürer.

16GB bir kart ile 2 saatten fazla çekim yapabiliyorsunuz.

Kameraya 300Tl verip bellek kartına 160TL vermenin mantığı yok derim. O kadar kaliteli çekime ihtiyaç var ise sony action cam modellerine bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar