- Motosikleti
- S1000XR
- Konu Yazar
Yanıt vereyim, şu aralar araştırma yapıyorum bende
gopro alacaksanız mümkünse 11 alın. Önceki versiyon olanlar üst versiyona geçmeyebilir fakat siz ilk defa alacaksınız son sürümde epey özellik var.
Djı markası var birde benzer. Buda iş görür bir tık daha ucuzdu.
fakat dün araştırdım daha yeni bazı arkadaşlar söylemiş insta360 x3 modeli ! bu son çıkanı daha gelmedi türkiyeye. Yurtdışından alma imkanınız varsa kesinlikle bu. Videolarını izleyin hem 360 çekim yapabiliyorsunuz hemde dilerseniz normal tek önden çekim var. avantajı 360 derece çektiği için görüntü seçerken dilediğiniz noktayı seçip izleyebilmeniz. Buda dün izlediğim karşılaştırma videosu;
https://www.youtube.com/watch?v=yDEO048FnNo&ab_channel=MattiHaapoja
umarım aydınlatıcı olurKamera almadan önce mutlaka youtubedan karşılaştırmaları izleyin.
Valla bende 11 düşünüyorum hocam da, büyük ihtimallede 11 alacağım gibi duruyor fakat 9 alsamda bana yeterli olur mu diye düşünüyorum, arada 3500tl gibi bir fark var çünkü ve media mod vs. de alacağım için 9 alırsam bütçemi aşmayacağım 11 alırsam baya bir aşacağım.
Onun dışında bir de indirime girer diye bekledim ama en ufak indirim olmadı bu büyük indirim günlerinde bile. Karar verip alıp geçmek en mantıklısı gibi, iki gün sonra fiyatı ne olur kim bilir.
Insta360 da araştırmaya başladım burda önerdi arkadaşlar sağolsunlar ama şuanlık 360 kayıt yapacağımı düşünmüyorum, aklımdaki fikir kaskın önüne takıp stabil 120fps kayıt almak.
Gönderdiğiniz videoyuda izleyeceğim, teşekkur ederim.
Youtube'dan mutlaka video izliyorum zaten, bir sürü izledim izledikçe kararsızlaşıyorum