Akşam üstü şans eseri kaydettiğim video :)

Bugun akşam üstü yolda giderken bir anda yağmur başladı ve o anda kamera kayıttaydı. Şans eseri kayıtta yer alan güzel görüntü... Bir anda ortalık aydınlandı...

pBWXna.png

yL3Nqj.png

65XrNv.png

W1QgD8.png

3YqvzM.png

super:) hep istedim yakalayamadım,şanslısın

Tayfun abi bende ilk defa yakalayabildim :) Hatta bu sene Antalyada fırtına varken kamerayı koydum 3 saat kayıtta kaldı 1 tane yıldırım düşmemişti :) Fakat korkmadım desem yalan söylemiş olurum. Bir anda ortalık aydınlandı ne olduğunu anlamadım ama karşımda bunu görünce jeton düştü ve sonrasında çıkan ses ile korkum 5 e katlandı :)

emniyet şeridindeki motorcu ne yapıyor orada inşallah bir sorunu yoktur hacı niye pas geçtin adamı :queen:

Alarmı öttürdü 10 sn önce.. Kayışdağı tarafına geldi geçmiş olsun bize :salut:

Motosikleti
'13 Inazuma
vaay ne kadar garip ve enteresan bi video. yağmur yağarken şimşek çakmış. çok nadir bir doğa olayı.

Ah ulan .. 5 Dakkadır attığın videonun içinden tam o anın fotolarını almaya çalışıyorum. sonra aşağıya doğru indim ve senin zaten koyduğunu gördüm.. :'(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ah ulan .. 5 Dakkadır attığın videonun içinden tam o anın fotolarını almaya çalışıyorum. sonra aşağıya doğru indim ve senin zaten koyduğunu gördüm.. :'(

Bakın bu dramdır.

vaay ne kadar garip ve enteresan bi video. yağmur yağarken şimşek çakmış. çok nadir bir doğa olayı.

Senin Erzurumda her gün gerçekleşen bir olay olabilir fakat İstanbulda her gün yıldırım düşmüyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

H.A.A.R.P denemeleri...

Oha varya 2 hafta önce bu konu ile alakalı uzun bir yazı okumuştum ve hiç aklıma gelmemişti. Şimdi sen söyleyince " lan acaba mı " diye bi kaldım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar