Akşam motosiklet ile seyahattayken pis korkuttular beni

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olum kaç ismi lazım değiller basmış orayı..:cyclopsan

bu gibi şeylerden ben çok tırsarım özellikle ismi lazım değillerden..:salut::salut:

CİN mi ??? :p ya bence çok içmiş arkadaş hayal görüyor :) yada uykusuzluk başına vurmuş yada insan korktuğu zaman kendi kendine bir şeyler yaratır hatta kendi gölgesinden bile korkar.

yorum yapmıcam abi bende tırstım şimdi

:mrgreen::mrgreen:

arada olur böyle şeyler :)

dün bende tırstım abi asosa gittim depo full yola çıktım tamam assosa vardım 100 km ama ibre yedeğe gelmiş arada yanlış gösteriyor biliyorum açtım depo kapağını az bir benzin gözüküyor beni nekadar götüreceği belli değil ayvacığa geçeyim dedim orda kesin bulurum benzinlik var 17 km imiş ayvacık hiç bilmediğim yol karambole gidiyorum abi yolda bir ıssızmıştı yanımda arkadaşımda var varya bir kalsam orda motoru elimle falanda götüremem çok dik rampalar rampaları çıkınca stop edip motoru salıyorum aşşağıya varya neysa ayvacığa girdim çanakkale istikametine dönünce petrol ofisi var abi dedim fulle azdaha motoru yakacaktık aptal adam önüne bakmıyor heryerini benzinle yıkadı motorun motorun üstündende inmemiştik aptal azdaha yakacaktı hepimizi çektim hemen bir kıyıya güzelce sildim heryerini motorun altından çeşme gibi benzin akıyor dedim yoksa bizim depo falanmı delindi çünki baya bir aktı neyse allahtan delinmemiş ama canım ağzıma geldi nasıl sinir oldum adama birde bişey olmaz diyor geri zekalı :pr::pr: hz rail dün peşimi hiç bırakmadı hep ensemde olduğunu hissettim yani :p

smir olum ölüm sana pek yakın gibi geldi bana başka bişey aklıma gelmedi:p

Abi cin min değil o merak etme sen , Kuran'da da zaten belirtiliyor cinler şeytanlar melekler hiçbir şekilde insanlara görünemez , fiziksel temas kuramaz diye.. :)

dostum sana tek soru sormak istiyorum kuran'da yazıyor büyüye inanırmısın peki

Forumdan Uzaklaştırıldı
CİN mi ??? :p ya bence çok içmiş arkadaş hayal görüyor :) yada uykusuzluk başına vurmuş yada insan korktuğu zaman kendi kendine bir şeyler yaratır hatta kendi gölgesinden bile korkar.

sema sen beni korursun artıkın..:p

fasulye..:mrgreen:

alkollu değildim,zaten 1bucuk seneden fazla oldu tovbeliyim . yorgunluk yoktu . korku desen o ana kadar hiç yoktu . sonuç olarak yine elimizde cinler kalıyo :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aklıma nedense"Uzunköprülü Teyfik"fıkrası geldi:)
Böyle bir olay bir daha oldugunda aklında bulunsun, cesaretini topla ve Uzunköprülü Teyfik'ten feyz al:)
İstanbulda hayvanat bahçesinde Uzunköprülü Adem isimli biri çalışıyormuş,Köyden İstanbula gelenlere iş bulma konusunda çok hevesli bi adamcağız olan Adem'in akrabası olan Teyfik isimli zat ta İstanbula gelmiş bi süre sağda solda çalışmış ve sonra Adem buna hayvanat bahçesinde bi temizlik işi bulmuş.
Teyfik ilk gün hevesle işe gitmiş.Çıkmış hayvanat Bahçesi Müdürünün karşısına.
Müdür buna"bak oğlum" demiş"Sen keçilerin,kuşların,maymunların bi de aslanların kafeslerini temizleyeceksin,yemlerini vereceksin yapar mısın?
Teyfik "yaparım amirim demiş,"ben küyde ep hayvan güttüm zati".
Heyecanla işe girişmiş,Kuşlara"kışşşşt"maymuşlara "höööşt",keçilere"pürrrrşt"diye diye kafesleri temizlemiş,yemleri sermiş.
Sıra aslan kafesine geldiğinde epey tırsmış ama sonra adem agasına koşmuş"aga yav" demiş,aslan kafesini nasıl temizliycem,
hayvan bana güzleri kanlı kanlı bakıyo"."kulay be" demiş adem agası."Bak beri şimdi sen aslan kafesine gircen,aslan sana "hıııır"yapacak,İçççç sesetmeycen,tınlamıycan.Sonra bi daha "hııııır yapacak ve yattığı yerden duğrulacak,beri bak burasını unutma yoksam yanarsın Marmara çırası gibi,hayvan duğrulur duğrulmaz hemen ona bok atçan.o da yatçak yerine.Bir iki böyle olur sonra hayvan sana alışır.büüle basit beya,biz de büüüle üğrendik.
Teyfik önce rahatlamış,sonra toparlanmış"iyi be aga,buku nerde bulcam o anda?.
Adem aga gülmüş,"ulan t.k kadar kafesin icinde aslan sana iki kere " hıırr " yaptığında er tarafın buk olacak zati,neyi bulamıycan"

Son düzenleme:
ohooo.. ottan b..tan korkacaksan sen böyle her seferinde :)

Aneeyyyyyyyy bu ne yavf tıstımmmm hee az buçuk insan yanlız olunca hele bir
de tenhadasın ki kıstırmışlar heeeee seni neyse halisinüstür oooo beyaaaa.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Canım korumazmıyım, herhalde koruyıcam, yanındayım merak etme :rendeer: + Rep Fasulye:)

tamam şimdi birazdaha rahatladım sen korursun beni ama bi tıkırtı duyarsam atlarım kucağına..:queen:

fasulye..:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar