- Konu Yazar
malum düğün ve nişan merasimleri başladı .dün ayrı yerlerde 1 nişan ve düğün vardı. Biri dedemlerin köyünde diğeri yaşadığım yer olan Pınarhisarda . 2sinede uğramam lazımdı . arkadaşın motosikletini ödünç aldım , kaskımı eldivenimi takıp koyuldum yola dedemlerin köyüne.önce köydeki nişanda takılıp sonra pınarhisara geçecektim diğer düğün için . nişan olan arkadaşları kutladım ve tam yola çıkacakken yagmur basladı. 1 saat kadar yağdı yagmur , boşlugu bulur bulmaz çıktım yola . ama heryer zifiri karanlık.yolda araç maraç yok , sadece ben varım . bi ara dikiz aynasında bi ışık farkettim , gözümün ucuyla baktım ve bi araba ışığı gibi bişey gördüm , önüme döndüm ve gitmeye dewam ediyom , 15-20 sn sonra bi daha arkaya baktım ve ışık mışık yok. hemen durdum ve kaskı çıkarıp bi daha baktım yola dikkatlice . yolda kimse yoktu , sadece motosiklete binmek üzereyken yaklaşan bi araç gördüm . ayrıca yol uzerınde saga sola girebilceği yol felanda yok ,eminim . sonra nemi yaptım ? kaçanın anası ağlamaz :queen::queen::queen::queen:
o ışığın ne olduğunu düşünüyorum ama hala bulamadım :silent::silent::silent::silent:
cinler felan korkuttu sanırım :silent:
başka bi fikri olan varmı bu konuda ?
o ışığın ne olduğunu düşünüyorum ama hala bulamadım :silent::silent::silent::silent:
cinler felan korkuttu sanırım :silent:
başka bi fikri olan varmı bu konuda ?