Akıllı telefon olarak Huawei U8800 IDEOS X5 hakkında bilgisi olan var mı?

Bu telefonda büyük bir sorun var mikrofon çok kötü yani siz konuşurken karşı tarafdaki az duyuyor heleki telefonu biraz ağzınızdan uzaklaştırın sanki 1 metre uzakda duruyor gibi ses geliyor isterseniz alın deneyin
bu konudan hiç bahseden olmadı, kullanıcı yorumlarınada baktım inceleme videolarınada, sende mevcutmu bu cihaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------

En iyi fiyat performans telefonu (f/p)
Wildfire s kullaniyorum 240 liraya aldim kampanyadan.
Ses mikrofon sorunu root ile halledilebiliyor sanirim
bende kampanya ile almayı düşünüyodum şuan cihaz yok ve 360tl olmuş maalesef
ekran çözünürlüğü 262k olması sence nasıl, çok belli oluyormu
cihazı kredi kartıyla aldın galiba detaylarını anlatırmısın ödeme şeklini

Bu telefonda büyük bir sorun var mikrofon çok kötü yani siz konuşurken karşı tarafdaki az duyuyor heleki telefonu biraz ağzınızdan uzaklaştırın sanki 1 metre uzakda duruyor gibi ses geliyor isterseniz alın deneyin

Bu sorun büyük bir sorun değil, hatta sorun değil. Her telefonda yok. Ki bizimkinde yok. Var olanlarda ise custom rom yüklenince bu soruncuk ortadan kalkıyor. 240TL ye Wildfire S bulunabiliyorsa elbette o tercih edilmeli ama yok artık.

bu konudan hiç bahseden olmadı, kullanıcı yorumlarınada baktım inceleme videolarınada, sende mevcutmu bu cihaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------

bende kampanya ile almayı düşünüyodum şuan cihaz yok ve 360tl olmuş maalesef
ekran çözünürlüğü 262k olması sence nasıl, çok belli oluyormu
cihazı kredi kartıyla aldın galiba detaylarını anlatırmısın ödeme şeklini
Aslinda bu benim ilk akilli telefonum. Diger telefon samsung sgh 130 du sanirim. Eski telefonu haftada bir sarj ederdim. Bu telefonu her gun sarj ediyorum. Hatta bu mesaji bile bu telefondan atiyorum.
Tabi bu tlf. Iphone 4 , s2 yada htcnin 1500 tl. Civari tlf. Gibi degil ama 240 liraya alinabilecek en iyi tlf.(yazim hatalari olabilir)

Malesef sorun yazılımsal değil donanımsal telefon arkadaşımındı Rom işleminide yaptık ama değişen birşey olmadı ve malesef sattık telefon her yönüyle çok güzel fiyatına göre ama mikrofonda bir sorun var benim kulaklarım çok iyidir Odyofil düzeyde ses sistemleri ile uğraşan biriyim iyice test edin Nokia nın herhangi bir modeli ile Huawei U8800 IDEOS X5 ile ses testi yapın anlarsanız sorun kalitesiz mikrofon

konuya hakim herkes burada galiba...beyler bu işin nırvanası nedir...yani parayla satın alınabilecek bir telefondan daha öte piyasada hangi ürün var..ıphone 4 son noktamı yani...fiyatı 1800 lira galiba...son noktayı söylermisiniz...yani sadece ağzıyla kuş tutmayan bir akıllı telefon olsun...

@Victorist
Bahtsızlığınıza kızınız o vakit. Çevremdeki kimsede bu sorun yok. Olan diğer arkadaşlarda da CM7 Rom u ile sorunu çözdük. Ayrıca zaten telefon kulaklığından ne kadar ses alabilirsiniz.

@Metehan
Şu anda "bence" para ile alınabilecek en iyi telefon HTC Evo 3D. Iphone ? Güldürme beni :)

fiyatlar aynıymış...ben ıphone 4 ün en pahalı ve en ulaşılamaz olduğunuda düşünüyordum...değilmiş...

Şansa bak ki ben de 4 gün önce aldım huawei ideos x5 i 440 tl verdim. Dartyden aldım. Daha önce LG optimus one vardı. Ve kesinlikle arada dağlar kadar fark var.
Benimkinde şimdilik bir problem yok. Bence bu paraya alabileceğin en iyi telefon, kalite mi e zaten victorist garantiden yararlanıp iade edebilirdi. Bir ay içinde teknik bir problemden dolayı para iadesi yapma ( sizin seçiminize göre aynı ürünü de isteyebilirsiniz ) zorunlulukları var. 5800 dan sonra optimus one iyi gelmişti, optimus one dan sonra da x5 iyi geldi :) ki yakın fiyatta telefonlar.

şöyle karşılaştırabilirsin. Diğer telefonlar arasında da karşılaştırabilirsin aslında. (x5in teknik özelliklerine göre rakibi samsung galaxy ace ve lg optimus black ama fiyatta dağlar kadar fark var. )

http://www.compare-cellphones.org/HTC-Wildfire-S-vs-Huawei-IDEOS-X5

Optimus Black ve Galaxy Ace de rakibi değil aslına bakarsan teknik özellik olarak. Optimus Black in ekranı biraz daha büyük sadece. Yoksa Data hızı, veri kapasitesi vs de her ikisi de gerisinde Ideos un. Buna rağmen de her ikisinden daha ucuz.

araya bir soru sıkıştırayım...x2 01 de video izleme imkanı yok dimi...video açamıyorsa nete neden giriyor anlamış değilim...:p ben bi yerde hata mı yapıyorum acaba...

X2 01 ne yahu :D Şaka bir yana youtube tarzı yerden mi izlemekten mi bahsediyorsun ?

Telefonun flash desteği olmadığı için mümkün değil dostum. Symbian S40 olduğundan kaynaklı harici bir web browser da kurulamaz ona. O yüzden hiç uğraşma. Web de gezinmek, foruma girmek vs için kullanabilirsin elbette.

@Victorist
Bahtsızlığınıza kızınız o vakit. Çevremdeki kimsede bu sorun yok. Olan diğer arkadaşlarda da CM7 Rom u ile sorunu çözdük. Ayrıca zaten telefon kulaklığından ne kadar ses alabilirsiniz.

@Metehan
Şu anda "bence" para ile alınabilecek en iyi telefon HTC Evo 3D. Iphone ? Güldürme beni :)
mikrofon olayına nediyorsun, sesi azmı kötümü

Youtube den video indirebiliyor musunuz? (HD olması için youtube)
S8500'da facebookdaki videoları telefona indirerek oynatıyorum ve arşivde kayıtlı kalıyor ama youtube'dekileri kaydedemiyorum...

kafa karıştırıyo bu ufak tefek şeyler
yazılımla desteklenebilirmi acaba, yani artırılabilirmi. aslında mikrofon değişimi ile halledilebilir duruma benziyo

kafa karıştırıyo bu ufak tefek şeyler
yazılımla desteklenebilirmi acaba, yani artırılabilirmi. aslında mikrofon değişimi ile halledilebilir duruma benziyo

Yahu bul bir yerlerden dene. Sorunu falan yok telefonun. Denk gelmiş bir partide bir kaç kişiye şehir efsanesi yayılmış ortalığa. Binlerce sattı bu telefon. Hepsinde böyle bir sorun olsa ayıplı mal a girer yıkarlar ithalatçının başına bürosunu dükkanını

Yahu bul bir yerlerden dene. Sorunu falan yok telefonun. Denk gelmiş bir partide bir kaç kişiye şehir efsanesi yayılmış ortalığa. Binlerce sattı bu telefon. Hepsinde böyle bir sorun olsa ayıplı mal a girer yıkarlar ithalatçının başına bürosunu dükkanını
tamam aga kızma:) geneli iyi diyo kullananların, ben bu cihazı alsam en az 2 sene kullanırım o yüzden fazla inceliyorum
sağol cevapların için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar