akılalmaz yasaklar

1.AYDA BİR DÖVMEK SERBEST: BÖCEKLER DAHİL HİÇ BİR CANLININ ÖLDÜRÜLMESİNE İZİN VERİLMEYEN ABD'NİN ARKANSAS EYALETİNDE KOCANIN KARISINI AYDA BİR DÖVMESİ NORMAL KARŞILANIRKEN, BİRDEN FAZLA DÖVMESİ YASAKLANIYOR.:pr:

2.ÖPÜŞENE HAPİS: LİTTLE ROCK KASABASINDA CADDEDE ÖPÜŞENLER HAPİSLE CEZALANDIRILIRKEN, KALİFORNİYA'DA PASİFİK KIYISINDA KELEBEKLERİ RAHATSIZ ETMEK, SAN FRANSİSKO'DA KİRLİ İÇ ÇAMAŞIRIYLA ARABANIN CAMINI SİLMEK, KİLİSEDE GÜNAH ÇIKARTIRKEN AĞLAMAK YASAK...:queen:

3.KADININ SAÇI KOCASININ: KENTUCY EYALETİNDE DE AYNİ ERKEKLE 4 KEZ EVLENİP BOŞANMAK YASAKLANIRKEN, MİCHİGAN'DA KADININ SAÇI KANUNEN KOCASINA AİT SAYILIYOR. AYRICA AYNI EYALETTE ARABADA SEVİŞMEK DE YASAKLAR ARASINDA BULUNUYOR.:farao:

4.SARMISAK YEMEK YASAK: INDİANA EYALETİNDE, MAYMUNLARA SİGARA İÇİRİLMESİ VE TİYATRO SAATİNDEN 4 SAAT ÖNCESİNE KADAR SARIMSAK YENİLMESİ YASAK. PENNSYLVANİA'DA EVLİLİK TÖRENİ SIRASINDA DAMAT VEYA GELİN SARHOŞ İSE TÖREN İPTAL EDİLMEK ZORUNDA TUTULUYOR.:farao:

5.ANESTEZİ İÇİN BAŞKA BİRİ ŞART: TEXAS'IN UTAH BÖLGESİNDE KUŞLARIN OTOBANLARDA YOL ÖNCELİĞİ BULUNUYOR. WEST VİRGİNİA'DA İSE DOKTORLAR, YANINDA BAŞKA BİRİ OLMAYAN BAYANLARA ANESTEZİ YAPAMIYORLAR.:queen:

6.PEMBE PANJURLU EVİN OLACAK: KANADA'DA YAĞMUR YAĞARKEN ÇİMLER SULANAMIYOR. KANADA'NIN KANATA BÖLGESİNDE İSE KAPI VE PENCERELERİN PEMBE RENGE BOYANMASI ZORUNLU TUTULUYOR.:p

7,ÇİŞİM GELDİ AÇ: İSKOÇYA'DA İSE KAPIYI ÇALARAK TUVALET İHTİYACI OLDUĞUNU BELİRTEN KİŞİYİ İÇERİ ALMAK ZORUNDASINIZ.:queen::queen:

8.ÇAMAŞIR ASMA YASAĞI: PAZAR GÜNLERİ İSVİÇRE'DE ÇAMAŞIR ASMAK, İSKOÇYA'DA İSE BALIK TUTMAK YASAK:wiinkk:

9.SAKIZ ÇİĞNEYENE TUTUKLAMA: TAYLAND'DA İÇ ÇAMAŞIRSIZ GEZMEK YASAKLANIRKEN, SİNGAPUR'DA METRODA SAKIZ ÇİĞNEYEN TUTUKLANIYOR.:queen:

KAYNAK:http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=281&no=9

2.ÖPÜŞENE HAPİS: LİTTLE ROCK KASABASINDA CADDEDE ÖPÜŞENLER HAPİSLE CEZALANDIRILIRKEN, KALİFORNİYA'DA PASİFİK KIYISINDA KELEBEKLERİ RAHATSIZ ETMEK, SAN FRANSİSKO'DA KİRLİ İÇ ÇAMAŞIRIYLA ARABANIN CAMINI SİLMEK, KİLİSEDE GÜNAH ÇIKARTIRKEN AĞLAMAK YASAK...:queen:

en saçması bu:pr: geri bu insanlar:pale:

Bana öyle geldi ki, hep yaşanan bir olayın üstüne konulmuş bu yasaklar.

Bu Amerikalılar'da moda. En ufak bir olaydan yasa çıkartıyolar :)

Mesela kesin San Fransisco'da birisi iç çamaşırıyla araba camı sildiği için başka bir sürücünün dikkatini dağıtıp kazaya sebebiyet vermiştir. Ondan sonra bu yasa çıkmıştır :)

Bana öyle geldi ki, hep yaşanan bir olayın üstüne konulmuş bu yasaklar.

Bu Amerikalılar'da moda. En ufak bir olaydan yasa çıkartıyolar :)

Mesela kesin San Fransisco'da birisi iç çamaşırıyla araba camı sildiği için başka bir sürücünün dikkatini dağıtıp kazaya sebebiyet vermiştir. Ondan sonra bu yasa çıkmıştır :)

evet bambu sen başlamışın ben devamını getiriyim şimdi ben yolda giderken string iyle canı silen bi sürücü görsem bende kaza yaparım normal şeyler:p

Ya dimi bence de :) Ben de olsam kaza yaparım.

Hepsini çözdüm de şu kocanın karısını ayda bir dövmesini çözemedim :mrgreen:

Sanırım o da şöyle oluyo: Oradakiler nerdeyse her gün karısını dövüyormuş. Şimdilik ayda birden fazla dövmeyi yasaklayarak önlem alınmış :queen:

Hem kadında dayak yemek alışkanlık da yapar. Birdenbire tamamen yasaklamak iki taraf için de sakıncalı olabilir.

9.SAKIZ ÇİĞNEYENE TUTUKLAMA: TAYLAND'DA İÇ ÇAMAŞIRSIZ GEZMEK YASAKLANIRKEN, SİNGAPUR'DA METRODA SAKIZ ÇİĞNEYEN TUTUKLANIYOR.:queen:

Giyip giymediğini nereden bilecekler açıp bakıyorlar mıyımış:mrgreen::mrgreen::queen::queen::queen::queen::queen:Türkiye'yi seviyorum:cat::cat:

KELEBEKLERİ RAHATSIZ ETMEK YASAK!! :queen::queen::queen::queen::queen: töbe tööbee hiçmi işleri yok bu heriflerin yaaa

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
5.ANESTEZİ İÇİN BAŞKA BİRİ ŞART: TEXAS'IN UTAH BÖLGESİNDE KUŞLARIN OTOBANLARDA YOL ÖNCELİĞİ BULUNUYOR. WEST VİRGİNİA'DA İSE DOKTORLAR, YANINDA BAŞKA BİRİ OLMAYAN BAYANLARA ANESTEZİ YAPAMIYORLAR.:queen:

Bah hele bah dohtora bah:queen::queen::queen:

7,ÇİŞİM GELDİ AÇ: İSKOÇYA'DA İSE KAPIYI ÇALARAK TUVALET İHTİYACI OLDUĞUNU BELİRTEN KİŞİYİ İÇERİ ALMAK ZORUNDASINIZ.
bak hele buneya adam gelecek evimin içine edecek yokya başka?

7,ÇİŞİM GELDİ AÇ: İSKOÇYA'DA İSE KAPIYI ÇALARAK TUVALET İHTİYACI OLDUĞUNU BELİRTEN KİŞİYİ İÇERİ ALMAK ZORUNDASINIZ:queen::queen:

bu türkiyede olsa çok kötü olur özellikle kadın erkek karısık olan wc lerde:wiinkk:

Söyleyecek bişey bulamuyorum ki....

helbet bir bildikleri vardır...Hey Allahım ya....Şaşurdummmm...

aman beeee bunlar bişe mi bizim ülkede düşünmek yasak. pardon süleyman demirel'in değimiyle düşünmek değil, o düşündüşü şeyi uygulamaya koymaya çalışmak yasak

gercekten acaıp seyler ama mantıklı bı acıklaması olması lazımda ben bunlarda mantık aradım bulamadım bulan varmı

WEST VİRGİNİA'DA İSE DOKTORLAR, YANINDA BAŞKA BİRİ OLMAYAN BAYANLARA ANESTEZİ YAPAMIYORLAR.

Normal ama.. Adı Virginia.. Anlamını biliyosanız normal olduğunu düşünebilirsiniz sizde :cherry:

İSKOÇYA'DA İSE KAPIYI ÇALARAK TUVALET İHTİYACI OLDUĞUNU BELİRTEN KİŞİYİ İÇERİ ALMAK ZORUNDASINIZ.

İşte en saçması bu.. Ya adam kur yaptı karşılık alamadı tuvalete gelip çişim var derse noolucak.. :queen::queen:

bu ceza yasadigim yerde olsa,tum sehir hapishaneye cevrilir:)

ozel tuvaletinin umumi tuvaletten farki ne kalir

Düşünsene kur yapıp karşılık alamayan herkes tuvalete girsinde çişim var diye gözünün içine bakıcak.. Sen tuvalete girdikten 20 saniye sonra çişim var aç diycek, sıkıyosa açma :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar