Akçaşehir Köyü /Değirmen Şelale

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bikere onun nickinde zig büyük.... Lütfen yanlış yazmayalımm.... Küçük pier kızar sonra.... :p

Bikere onun nickinde zig büyük.... Lütfen yanlış yazmayalımm.... Küçük pier kızar sonra.... :p

İhtiyar sen havala geçirdin gözlerede vurmuş herhal :)İyileşmedin mi daha :p
Ben de çıkma lastik var isteyene verebilirim sana olur cengiz abi:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Resimlere baktıkça pişman oluyor insan.... :pr: Harbiden resimler net ve pozlar da süper çıkmış.... :cat:

Pazara görürsünüz geziyi... Bak nasıl fotolar çekilecem.... :p

Hoppala bu hafta nereye gidiyoz???? 1 haftada yerimizde duralım abi :queen::queen::queen:

bizim memlekete gelmişsiniz cenkis abi,geçtiğimiz pazarmıydı bu gezi? bende tiredeyim bir süredir ama o gün yoktum,hoş olsamda haberim yoktu zaten geldiğinizden,neyse bir dahakine inşallah bende katılırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizim memlekete gelmişsiniz cenkis abi,geçtiğimiz pazarmıydı bu gezi? bende tiredeyim bir süredir ama o gün yoktum,hoş olsamda haberim yoktu zaten geldiğinizden,neyse bir dahakine inşallah bende katılırım
Bizimde haberimiz yoktu zaten:p:p
yataktan kaldırdılar:p:p:queen:

PHAETONW12,yurtdas hayalet gibisiniz ya arada bir ses verin de yaşadığınızı bilelim :):)

727797767op5.jpg

Bu fotoyu çektiğim an :p

eyll00829001788tb1.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
resimlerin tamamı onlar değil sanırım daha bir sürü resim vardı çünkü ????

daha çooookkkk resim varda atan yok :)

arkadaşlar ve abilerim tekerimize sağlık çok güzel bi gün geçirdik yaa..... bu arada benim motor dağınık halde şuan(ne zaman toplandıki zaten) ve doğunun durumu bilionuz zatren yarın ikimizde nasıl gezcez bilmiom :)

aaaa yarın gelirsiniz gelirsiniiiiiizzz güsel güsel filmler izlicez yarın :)

bu geziler daha başlangıç BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN :cat:

Fotoların tamamı değil tabiiki 5 10 dkk daha beklemediniz ki fotoların hepsi gelecekti benim tele Ama Yıldırım upload eder diye bekledim de onda da iş yok :p

Bendekiler

eyll00830901622ri6.jpg

eyll00840943081mz1.jpg

eyll00850954962ui9.jpg

eyll00860987535dw3.jpg

eyll00891060507vk8.jpg

goruntu2041051774pk9.jpg

goruntu2051062022mi6.jpg

ybasaran Yıldırım aplanızı kırmazsınız gelirsiniz :)

Vidyolar da var ama aptal youtubeye bi türlü yükleyemedim :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

ddh

gezi çok güzel olmuş ama geziden çok innova nın jantlar çok hoşuma gitti motora çok güzel yakışmış bu hali ile bile çok sport görünüyor

innova grup içinde tarih yazıyor çok yollara gitti geldi dahada çok yollara çok yıllara gidecek :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok güzel geziydi baya bi eğlendik ama bugün kaza yaptım :( yakınlarda gezi yapmazsak ii olur walla:)

Geçmiş olsun...Umarım sende bişiy yoktur.... :cyclopsan:cyclopsan

Hoppala bu hafta nereye gidiyoz???? 1 haftada yerimizde duralım abi :queen::queen::queen:

Hadi lem..... SAnki şimdiye kadar durduk ta... :bounce::bounce: Nağme yapma bize.... :wiinkk::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gezi çok güzel olmuş ama geziden çok innova nın jantlar çok hoşuma gitti motora çok güzel yakışmış bu hali ile bile çok sport görünüyor

teşekkür ederim hocam allah nazardan saklasın diyelim:):) Öğrenci adamız maddi durumlar bunu almamıza elverdi seviyorum motorumu beni üzmüyor yolda bırakmıyor gideceğim yere götürüyor 12 liralık benzinle 190km yol yaptı daha ne olsun :):)

PHAETONW12,yurtdas hayalet gibisiniz ya arada bir ses verin de yaşadığınızı bilelim :):)

vallaha iş durumları karışık,bi netleştireyim bilhassa tire,ödemiş,kuşadası vs. tarafına yapılacak gezilere katılırım elimden geldiğince,bundan sonra tirede yaşıyacağım çünkü:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar