Arkadaşlar,
İstanbul-Kadıköy-Moda'daki airbrush custom atölyeme ilgi duyan arkadaşların tamamı gelebilirler. Sitedeki örnekler benim orijinal çalışmalarım değildir. Fakat aynılarını sipariş üzerine yapıyorum. Piyasada airbrush+fırça çalışan çeşitli customcu arkadaşalar var. Fakat benim tarzım tamamen airbrush customlardır.
İzmir'deki arkadaşa cevabım, custom yaptıracağı depo, vs'yi kargo ile bize ulaştırsın yapılacak customı belirleyelim. Bittikten sonra, kargo ile İzmir'e yollayalım. Zaten atölyem zemin kat dairedir. Dolayısıyla motor girişi yoktur.
Ancak customlanacak elemanları söküp bana teslim ediyorsunuz, belli bir süre sonra (iş durumuna göre) customlanmış olarak size teslim edilecektir.
Fiyatlara gelince yapılacak customun mahiyetine göre değişen fiyatlar 100 Dolar'dan başlar. 5-10 Bin Dolarlık custom da olur. 500 Dolarlık custom da olur. Bin Dolarlık custom da olur, yalnız yapılan customlar tamamen airbrush uygulamasıdır. Yapılacak customun yarı fiyatı peşin diğer yarısı custom tesliminde olmak üzere iki taksit halinde tahsil edilir.
Örneğin; parça parça metallerin perçinle birleştirilmiş havasında yapılan custom çalışması 500 Dolardır. Şayet metal patlatılıp içinden bir obje uygulaması yapılırsa en azından 500 Dolar üstüne patlama farkı, şayet patlama deponun iki yanında ise bu işlem toplam (kask, ceket vs hariç) motor üzerindeki airbrush uygulamaları yaklaşık 1500-2000 Dolar civarındadır.
Orijinal customu hasar görmüş motor sahiplerinin customları onarılarak eski haline getirilir, vs.