bu alev desenlerini siyah motora yaptırdıktan sonra ruhsatta herhangi bir işlem yapılması gerkiyormu yani polis çeviripte bu ne hal ruhsatta siyah yazıyo ama alakası bile yok dermi??
ahanda soru
bu alev desenlerini siyah motora yaptırdıktan sonra ruhsatta herhangi bir işlem yapılması gerkiyormu yani polis çeviripte bu ne hal ruhsatta siyah yazıyo ama alakası bile yok dermi??
maltıntash hocam bende kaskıma airbrush yaptırmayı düşünüyorum...sana sorum sana yollayacağım her türlü resmi uygulayabilirmisin henüz karar veremedim çünkü yeni makina alıcam birazda ona uygun bir figür bulmam lazım
selam site cemaati bende kaskıma böyle airbrush yaptırmak istiyorum nerede yapılır nasıl yapılır kaça mal olur biraz yardımlarınızı istiyorum bu konu hakkında bütün site cemaatine saygılarımla ...
hımm peki olabilir benim kaskım full face ama rengi siyah ben mavi renkli parlak arka köşede örümcekli istyiorumyapmak mümkünmüdür??
güzel olmuş ellerine saglık fiyatları gine 500-600 ytl arası degisiyordur tahminim tanıdıgım bi ark vardı resme ve yapılışına göre degişiyo :mrgreen: