Airbrush R 6 Erkan Arkadaşimiz Vefat Etmiştir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeter artık ya... herhafta bir sitede 1-2 vefat haberi .. nereye varacak bu iş böyle.. vallahi ben de artık korkmaya başladım ve bunca vefat haberinden sonra motosikletten de soğuyorum... sonuçta kaderimiz başkalarının ellerinde; nekadar kask da taksak, korumalık da taksak, bunlar travmaları bir nebze olsun hafifletiyor. İş bizde olduğu kadar trafiği paylaştığımız diğer araçlara da düşüyor. çok konuşuldu kampanya yapalım, pankart açalım vs... diye. sonuç sıfır. BİŞEY YAPMALI; AMA NE?
Allah rahmet eylesin...

Allah rahmet eylesin zaten hastayım bide kardeşimizin haberini okuyunca daha kötü oldum :salut:

Allah rahmet eyler ınsallah, gerıde kalanlara da sabır versın. bu aralar ne kadar da cok duymaya basladık boyle haberleri. guzel ınsanlar,bıraz daha dıkkatlı kullanalım su makınelerı ne olursunuz, duymayalım artık bu tarz haberler, yazarken bıle elım tıtrıyor.

BASIMIZ SAGOLSUN... arkadaslar her gun hergun kaza haberleri, ama uzak ama yakin... Buyuklerimizin destegiyle de biseyler yapalim artik...
Allah hepimize sabir versin diyorum...

Allah gani gani rahmet eylesin lakin biz ne desek boş.Ailesinin yüreği yandı esasında,bizler unutacağız bir süre sonra ancak anası babası yaşadıkları hergün,sabah her uyanışta,sofraya her oturuşta boğazları düğümlenecek lokmalar dizilecek.
Yapmayın gençler unutmayınız ki sizin hayatınız ananız ve babanız için paha biçilmez.
Eş,çocuk,sevgili,nişanlı,arkadaş,dost vb bir gün elbet unutur,ana yüreği ancak kabre girince unutur.

İHTİYAR;542824' Alıntı:
Allah gani gani rahmet eylesin lakin biz ne desek boş.Ailesinin yüreği yandı esasında,bizler unutacağız bir süre sonra ancak anası babası yaşadıkları hergün,sabah her uyanışta,sofraya her oturuşta boğazları düğümlenecek lokmalar dizilecek.
Yapmayın gençler unutmayınız ki sizin hayatınız ananız ve babanız için paha biçilmez.
Eş,çocuk,sevgili,nişanlı,arkadaş,dost vb bir gün elbet unutur,ana yüreği ancak kabre girince unutur.

nekadar dogru söylemişsin . 26 sene önce evladını kaybetmiş anne taniyorum. babannem olur kendisi. ve ne zaman yanınında ölen oglunu hatırlatacak birşey olsa kelimelar sanki bogazına diziliyor. gözlerinden yaş akmaya başlıyor.
ihtiyar abimizin söyledigi gibi kardeşler unuttu arkadaşlar unuttu ama anne hiç unutmadı. birgün hayatta uğruna yaşanacak birşeyimiz olmasa bile sırf anneleri üzmemek için yaşanır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar