Airbrush R 6 Erkan Arkadaşimiz Vefat Etmiştir

Allah rahmet eylesin. ailesine sabır versin. başımız sağolsun... mekanı CENNET olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakınlarına Allah sabır versin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hepimizin başı sağolsun. :pale:

allahım sen büyüksün nasıl olacak böyle daha ne kadar yazacağız rahmet dileyeceğiz ışıl ışıl pırıl pırıl gencecik aslan gibi delikanlı ailesinin halini düşüne biliyormusunuz allah(c.c.)sabır versin! biliyorum hepiniz isyan ediyorsunuz üzülüyorsunuz ama inanın bu böyle olmayacak! bişeyler yapmamız lazım genç'lerimizi kardeşlerimizi uyarmamız lazım hadi biz yolu yarıladık ama 19 yaşında 20 23 26 hep kaybettiklerimiz bu yaşlarda ne olur artık bişeyler yapalım yoksa vicdanlarımız motosiklet'lerin altında ezilecek eğer biz bilinçli motosikletci'lersek el ele bişeyler yapmamız lazım bayram günü mehmet bu gün bu kardeşimiz 3 5 ay evvel cem dilme vs vs arkadaşlar don kişot luğa soyunmuyorum ve bizler öyle olamayız kaybettiklerimiz gerçek can o yüzden pankartlar'mı bez afişlermi yapacağız ne yapacaksak yapalım uyaralım gençliklerinin heyecanına yenik düşmesin kardeşlerimiz bununla ilgili topik açacağım .
kardeşime allah(c.c.)rahmet diliyorum yeri mekanı cennet olsun .......

tum motosıklet kulanıcılarına rısksız salıklı bır surus dılıyor arkadasımıza tanrıdan rahmet aılesıne ve dostlarımıza sabır dılıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
erkan arkadaşımı pazartesi öğlen namazından sonra güzelbakçe mezarlığına defn edilecektir.tüm motor camiasının başı sağ olsun.

dfa

Allah rahmet eylesin... sevenlerine sabir dilemekten baska bir sey gelmiyorki elimizden

Allah rahmet eylesin. ailesine sabır versin.
başımız sagolsun:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah geride kalanlara sabırlar versin..Mekanı cennet olsun..Hepimizin başı sağolsun...
Cengiz kardesim nezninde tüm İzmirli arkadaşlara özellikle derin üzüntülerimi iletiyorum..Çok üzüldüm...:(
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar