"Motosiklet sevdiğinizi ailenize baştan hissettirmelisiniz"
Motosikletlere ildi duymaya başladınız, onları gördüğünüzde heyecanlanıyor, garip garip sesler çıkarıyorsunuz. Cadde içinde giden motosikleti metrelerce takip ediyorsunuz. Otoyoldan hangi saatlerde daha çok geçtiğini tespit ederek o zamanda buda heykeli gibi yolun karşısında onun geçmesini bekliyorsunuz.. Anlayın ki bu davranışlar bu hastalığın size bulaştığını gösterir. Çaresi yok
Bu sevginizi ailenize (karşı çıkacağını bilsenizde) söylemelisiniz.. Bu hareketiniz size ileride büyük fayda sağlayacaktır emin olun.. Örneğin; 13 yaşından 19 yaşına kadar süren bir motor tutkunuz var ve 19 yaşına geldiğiniz de motor almaya karar veriyorsunuz.. Aileniz bunu hoş karşılayacak, motor alma isteğinizi bu 6 yıl ardından normal görecektir..
Bir de şunu düşünün ki 19 yaşına geliyorsunuz, ailenizin karşısına pat diye çıkıyorsunuz ve " ben motor alacağım" diyorsunuz.. Ben olsam kabul etmem

Ama motor merakınızı biliyorlarsa daha hoş karşılayacaklardır Şöyle ki;
-Motor isteğinizi reddetmeyecekler çünkü siz eski bir hayransınız ve bu işe kafa koydunuz. ..Bırakamazsınız.. Onlar bunu biliyor..
-Motor isteğinizi reddetmeyecekler çünkü motorcunun ne denli istediğini yapan, bu isteği uğrunda uğraşan (birazcık deli

oldugunu bileceklerdir..
Bu davranış ailenizi bu isteğe biraz daha hazır hala getirecektir diye düşünüyorum..
Prometheus' Alıntı:
Örneğin; .Baba bak Atatürk'te zamanında motorlara ılgı duymus. Ustune bınmıs surmus.. Hatta satın bıle almıs bir tane.. (Ben gecen bır sıtede Ataturk ve Motosıklet diye bır baslık okumustum)..