Aileniz ve Motosiklet

kanle' Alıntı:
Ben aslinda motorlara karsi pek ilgili degildim. Beni motorcu yapan ailemdir :)
Babam motor hastasi (ukalalik gibi olmasin ama) 4 tane motorumuz var. Babam herbiriyle ayri ayri ilgilenir temizler vs.. ben de binerim :mrgreen:
Ayrica babam annem ve diger 2 abim de motor kullaniyor

Çok şanslısın kardeş. Eh bizim çocuklarda senin gibi şanslılardan olucak artık. :mrgreen:

Kanle gerçekten çok şanslısın. Bizim evdekilerde motor almama karşılar. Babam araba almak istersen olur ama motor için para vermem diyor başka birşey demiyor. Hoş babam eywallah desede annem çok evhamlı. Siren sesi duysa bana tel açar :tongue: . Sonuç olarak kendi motorumu kendi biriktirdğim para ile almak durumunda kalacağım. Her ne kadar evden artistikle karşılansamda motoru garaja çektikten sonra hepsi fasa fiso.
İzmir Karaburun'da bi arkadaşım vardı. Ailesi varlıklıydı fakat arkadaşıma motor alması için para vermiyordu. O da 1 yıl para biriktirdi 1 yazda biyerde çalıştı ve Ninja aldı. Bence onu kendinize örnek almalısınız. Benim onu örnek aldığım gibi :flower:

dur bakiimm 1+1 sene çalışıcam buda 24 ay eder. 24 çarpı 330 milyon 7 milyar 920 milyon yapıyo. ve bu 24 ay süre zarfında tek kuruş harcamamam lazım. bu paraya eski bi racing alabiliriz.-))))))))))

RAce artık bir ksımını bankaya atarsın harcayamamış da olursun hemde bırıkır sen nefsine hakim ol yeter :cat: :thumleft:

Race biriktirdiğin parayı bono,hisse senedi gibi şeylerle değerlendirmeye çalış. Paran yattığı yerden değer kazanır. Ama borsada falan batarsan akıl hocan diye bana kızma sakın.

.-)) beyler zaten askerden sonra bırakıyorum tornacılığı. kurye bi abimiz yol gösterdi. kurye olucam artık...

istanbul gibi bir yerde motor ve ailenin durumu yürekler ağızda......acaba nerde....şimdi...??? o endişe yerine ölse daha iyi derler ya aynı o durum...

motor gibisi yok öğrendikten sonra motoru dahada büyütmek ve hayallere ulaşmak umarım herkesin gönlünden geçene ulaşması temenisi ile.....saygılar

saol infinite. güzel mesajın için minnettarız ustam. saygılar.... :p

askerliği nerede yapıcan inşallah antalyadadır :cherry:
kuryelik yürek ister :pr:

o yürek bende var olm. benim canım diğerleri kadar tatlı değil. ama ölümün allahtan geldiğine inanırım. ve dürüstlükle ekmek paramı kazanıcam kuryelikle. gerisi yalan bence..

inşallah hocam. şimdi cgl 125 parası topluyorum. kısmetse alıp başlıcam tabi ehliyette alıcaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar