Ailem Ne diyebilirmki

:pl: Merhaba Ben 18 yaşındayım ve Bu yaz ehliyetimi Alıcam.ama ailem nedense çok tehlikeli diyor ve aldırmıyor.Ben ne yapabilirm?

Bu arada babamda motor kullanıyor ve kaza geçirdi ve o bişe demiyor annem istemiyor :)

:pl: Merhaba Ben 18 yaşındayım ve Bu yaz ehliyetimi Alıcam.ama ailem nedense çok tehlikeli diyor ve aldırmıyor.Ben ne yapabilirm?

Bu arada babamda motor kullanıyor ve kaza geçirdi ve o bişe demiyor annem istemiyor :)

Hocam aynı sıkıntı bendede var idi 2 yıldır ailem istemiyordu Dayım saolsun 2 kere kaza yaptı.1 kerede benle kanala uçtu mz 301 ile onun yüzünden bende alamıyodum ama en son kırdım zincirlerimi bide mobiletle polise yakalanınca yazıldım artık a2 ye :D

Hocam aynı sıkıntı bendede var idi 2 yıldır ailem istemiyordu Dayım saolsun 2 kere kaza yaptı.1 kerede benle kanala uçtu mz 301 ile onun yüzünden bende alamıyodum ama en son kırdım zincirlerimi bide mobiletle polise yakalanınca yazıldım artık a2 ye :D

Ne yapmalıyım şimdi :D Mobilet biraz küçük değilmi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

cok ısrar edersen alısırlar normaldir bunlar bizimkilerde aynıydı
Her akşam yemekte sölüyorum ama takan yok . Nerde gel oğlum gidelim deseler :D

aynısı burda da var kardeş. Babana yanaş oldu bittiye getir kardeş hiç razı etmeye falan çalışma konu komşudan dolup izin verip verip de geri vazgeçebiliyolar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mobilet küçük sen büyük bir race al sen canım..race den ötesi motor değilmis ya : ) sen önce ehliyetini al onlar zaten zamanla alışacaktirlar

Son düzenleme:
mobilet küçük sen büyük bir race al sen canım..race den ötesi motor değilmis ya : ) sen önce ehliyetini al onlar zaten zamanla alışacaktirlar

Katılıyorum zamanla alışıcaklardır herkesin başından geçmiştir böyle şeyler bizimkilerde izin vermiyordu kaç senedir ama alıştılar sonunda :cherry:

Mesajın çok iddaalıymış genco motor alemine hızlı gireceksin anlaşılan :bounce:

Umarım baba oğul anneni de ikna edersinz de alırsınız senin altına güzel bir motor :)

Güzeldi :cherry:

ultra-liseli-detected_80484.jpg

Çalışıyorsun. Kazanıyorsun.. Kendin alıyorsun...
oluyor bitiyor. Kızıyorlar, söyleniyorlar. Ama ellerinden birşey gelmiyor.
Sonra hediye olarak koruma alıyorlar sana en güzelinden :D

Çalışıyorsun. Kazanıyorsun.. Kendin alıyorsun...
oluyor bitiyor. Kızıyorlar, söyleniyorlar. Ama ellerinden birşey gelmiyor.
Sonra hediye olarak koruma alıyorlar sana en güzelinden :D

aynen öyle, benim de izin vermiyorlardı. biriktirdim paramı gidip aldım ruhsatı da eve gönderttim :) almadan danışma sakın ailene, aldıktan birkaç gün sonra haber ver. ben atıyorum 2 haftadır motor kullanıyorum falan de. bak nasıl korumalarını soruyolar :) yalnız kafana göre iş yap dediysem de öyle kasksız korumasız falan sakın binme. kask, eldiven, dizlik ilk etapta şart. hiçbiri için almasam da olur deme, ben sadece dizlik için demiştim hiç hoş olmadı.

aynen öyle, benim de izin vermiyorlardı. biriktirdim paramı gidip aldım ruhsatı da eve gönderttim :) almadan danışma sakın ailene, aldıktan birkaç gün sonra haber ver. ben atıyorum 2 haftadır motor kullanıyorum falan de. bak nasıl korumalarını soruyolar :) yalnız kafana göre iş yap dediysem de öyle kasksız korumasız falan sakın binme. kask, eldiven, dizlik ilk etapta şart. hiçbiri için almasam da olur deme, ben sadece dizlik için demiştim hiç hoş olmadı.

:) durun yahuu madem baban ses etmiyor ozaman önce babanı fişekle
Söyle deki ya işte tüm arkadaşlarda var okulda bi bende yok de hem yol parası vereceğime motorla giderim de daha ucuza mal oluyor de ondan sonra deki acil durumlarda felan hemen işimizi görürde kandır işte bi şekilde babanı annende razı olur zaten

Eğer maddi durumunuz bir motoru istediğin zaman direk alabileceğin kadar iyi değilse, kendi paranı biriktir. Çalışıyorsan paranı çarçur etme. Çalışmıyorsan aldığın harçlıklarla gereksiz şeyler alacağına kenara koy ve ailen bu parayı motor için biriktirdiğini bilsin. Eminim o zaman gerçekten istemese gayret göstermez diye düşüneceklerdir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar