l: Merhaba Ben 18 yaşındayım ve Bu yaz ehliyetimi Alıcam.ama ailem nedense çok tehlikeli diyor ve aldırmıyor.Ben ne yapabilirm?
Bu arada babamda motor kullanıyor ve kaza geçirdi ve o bişe demiyor annem istemiyor![]()
Hocam aynı sıkıntı bendede var idi 2 yıldır ailem istemiyordu Dayım saolsun 2 kere kaza yaptı.1 kerede benle kanala uçtu mz 301 ile onun yüzünden bende alamıyodum ama en son kırdım zincirlerimi bide mobiletle polise yakalanınca yazıldım artık a2 ye![]()
Her akşam yemekte sölüyorum ama takan yok . Nerde gel oğlum gidelim deselercok ısrar edersen alısırlar normaldir bunlar bizimkilerde aynıydı
Vallahi ne yapmalıyımı yok yazılacaksın tabikide ehliyetineNe yapmalıyım şimdiMobilet biraz küçük değilmi ?
mobilet küçük sen büyük bir race al sen canım..race den ötesi motor değilmis ya : )
mobilet küçük sen büyük bir race al sen canım..race den ötesi motor değilmis ya : ) sen önce ehliyetini al onlar zaten zamanla alışacaktirlar
Çalışıyorsun. Kazanıyorsun.. Kendin alıyorsun...
oluyor bitiyor. Kızıyorlar, söyleniyorlar. Ama ellerinden birşey gelmiyor.
Sonra hediye olarak koruma alıyorlar sana en güzelinden![]()
aynen öyle, benim de izin vermiyorlardı. biriktirdim paramı gidip aldım ruhsatı da eve gönderttimalmadan danışma sakın ailene, aldıktan birkaç gün sonra haber ver. ben atıyorum 2 haftadır motor kullanıyorum falan de. bak nasıl korumalarını soruyolar
yalnız kafana göre iş yap dediysem de öyle kasksız korumasız falan sakın binme. kask, eldiven, dizlik ilk etapta şart. hiçbiri için almasam da olur deme, ben sadece dizlik için demiştim hiç hoş olmadı.