- Motosikleti
- 750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sinan havalar nasıl orada ?![]()
Havalardan şikayetimiz yok yiğidim
Sen nasılsın?
Terfi almışız, nefis..
Sinan havalar nasıl orada ?![]()
Havalardan şikayetimiz yok yiğidim
Sen nasılsın?
Terfi almışız, nefis..![]()
İyi sükür, Gül'ü bekliyorum, suresi dolunca onu boşbakan yapip ben direk köske cikicam![]()
yeni gördüm bunu,
iyi bari bulmuşsunuz bir klavye hatasıda olarak söyleyecek sözünüz olmuş. tebrikler..
Hocam kimsenin tüylerinin diken diken olduğu falan yok. Aynen dediğin gibi kim nasıl isterse, neyi kendine layık görüyorsa öyle yaşar.
Benim tepki gösterdiğim konu, kendi doğrunun diğer insanlar için de doğru olması gerekiyormuş gibi yazman.
Senin peygamber olarak gördüğün, efendin olarak saydığın kişi, bir başkası için sadece hayal ürünü bile olabilir.
Bir diğer tepkim ise; adam evde köpek besleyecek, annesini ikna edememiş onu soruyor ne yapmalıyım diye. Ama biri çıkmış diyor ki, dinimizce olmamalı.
Ya bi geçin bu işleri. Alakasız konuları dinle siyasetle bağdaştırmayı bırakın artık.
Allah'ın selamı üzerinize olsun![]()
Öncelikle müslümanım elhamdülillah, Lakin şunuda belirtmek isterim;
'' Kul ile Rabbin arasına girmek, kulun imanını sorgulamak kimsenin haddine değildir ::yanliss: ''
Herkes kendi doğrularıyla yaşar bunu da unutmamak gerekir.
Irkçılık yada din ayrımı yapmanın alemi yok, ki bunu da Müslüman arkadaşlar iyi bilir; her kim bunu yapıyorsa bizden değildir.
Burada saygı duymak düşerFikirlere saygı duyacaksınız Aksini reddeden mi var ? Zira dinimiz bize hoşgörülü olmayı öğütlemiyor mu ?
Bir sayfa öncede din değiştirenlere tepki gösteren bir arkadaş var '' Bırak arkadaşım azarlayarak kimseyi çekemezsin yanına ''
Bu dinin en büyük düşmanı camilerdeki huysuz amcalardır bana göre: caminin bahçesinde oyun oynayan çocuğu azarlarsan tabi kiliseye gidecektir.
Yapmayın güzel kardeşlerim, abilerim ablalarımSaygı duyalım hoşgörülü olalım.
Amacım kesinlikle üstünlük sağlamak , karşı çıkmak vs vs değil.Sadece konu amacından uzak yerlere gidiyor bir kaç sayfa sonra millet birbirinin imanını sorgulamaya başlayacakale:
İnsanları dinden soğutmak kafirlerin işidir yapmayın bunu gözünüzü seveyimbırakın istedikleri gibi yaşasınlar... Sen saygı duy, düşünme fırsatı ver.Nasıl olsa geleceklerdir.
Özetlemek gerekirse Kimsenin günahı bir başkasına verilmiyor değil mi ?
İşte o vakit insanları azarlamayı bırakıp saygı duymaya başlayın, belki daha faydalı olur :wiinkk:
Allah'ın selamı üzerinize olsun![]()
Öncelikle müslümanım elhamdülillah, Lakin şunuda belirtmek isterim;
'' Kul ile Rabbin arasına girmek, kulun imanını sorgulamak kimsenin haddine değildir ::yanliss: ''
Herkes kendi doğrularıyla yaşar bunu da unutmamak gerekir.
Irkçılık yada din ayrımı yapmanın alemi yok, ki bunu da Müslüman arkadaşlar iyi bilir; her kim bunu yapıyorsa bizden değildir.
Burada saygı duymak düşerFikirlere saygı duyacaksınız Aksini reddeden mi var ? Zira dinimiz bize hoşgörülü olmayı öğütlemiyor mu ?
Bir sayfa öncede din değiştirenlere tepki gösteren bir arkadaş var '' Bırak arkadaşım azarlayarak kimseyi çekemezsin yanına ''
Bu dinin en büyük düşmanı camilerdeki huysuz amcalardır bana göre: caminin bahçesinde oyun oynayan çocuğu azarlarsan tabi kiliseye gidecektir.
Yapmayın güzel kardeşlerim, abilerim ablalarımSaygı duyalım hoşgörülü olalım.
Amacım kesinlikle üstünlük sağlamak , karşı çıkmak vs vs değil.Sadece konu amacından uzak yerlere gidiyor bir kaç sayfa sonra millet birbirinin imanını sorgulamaya başlayacakale:
İnsanları dinden soğutmak kafirlerin işidir yapmayın bunu gözünüzü seveyimbırakın istedikleri gibi yaşasınlar... Sen saygı duy, düşünme fırsatı ver.Nasıl olsa geleceklerdir.
Özetlemek gerekirse Kimsenin günahı bir başkasına verilmiyor değil mi ?
İşte o vakit insanları azarlamayı bırakıp saygı duymaya başlayın, belki daha faydalı olur :wiinkk:
sana bi link vereyim resimler evde neden köpek beslenmeyeceğini gösteriyor http://blogherseydir.blogspot.com/2010/03/evde-hayvan-beslemenin-zararlar.html
ben daha dağınığım bee :silent:verdiğin linkdeki şu aşağıdaki resme bakarsak gençken benimde evde yaşamam sakıncalıymış bayağı.neyse evlendim adam oldum
eğer bu resimlere bakarsak evde yaşamaması gereken bir çok insan var.
bu arada benim 2 tane Kedim var 3. sü geçen ay yaşlılıktan öldü.
http://acidcow.com/pics/20100305/home_alone_13.jpg
benim anlamadigim,
insan niye evine melekler girsin ister?
azrail dolansin dursun kapinin onunde mesela
anliyorum.işte bunu da herkesin anlaması gerekmiyor... azrail kapının önünde tutulup kurtulunacak bir varlıksa, siz tutun kapıda, tutabiliyorsanız...
ben, azrail bile olsa meleğin evin içinde olmasını isterim, kalbimin içinde bile kendine bazen yer bulabilen şeytanın yanında evin içinde biraz da melek olsun, iyi gelir...
Bu kadar güzel özetlenir ve iş tatlıca sonuca bağlanır,o klavyeye yazıları yazan parmaklarınıza Allah zeval vemesin :cat:
[YT]q3d7280YNKY[/YT]