Gerçekten de çok bereketli bir topic olmuş
İlk kedim 13 yaşlarında, yaşlılığında getirdiği ağır bir rahatsızlık sonucu bir gün evden çıktı ve dönemedi. ikinci kedim ise bir gece iş yerim çevresinde bulduğum avuç içi kadar bir yavruydu. Bir daha eve kedi almak istemememize rağmen tekerlek altlarında ezilmesine veya bir köpek tarafından parçalanmasına (malum genelde birbirlerini sevmezler) vicdanım elvermedi ve bakımını üstlendik. Şimdilerde 8 yaşında bir azman oldu. Renkleri ve ilk gece bahçede diğer ergin kedilerden dayak yemesi sebebiyle eve girdi ve bir daha çıkamadı

Şu ana kadar bana masrafı 7.000 TL'nin üzerinde. Ona harcadığım kadar kendime para harcamıyorum. Fakat eve geldiğim zaman beni karşılaması, sevincini belli etmek için yerde taklalar atması günün yorgunluğunun bir kısmını alıyor ve yaramazlıklarını affettiriyor. Zararlarına gelince, çok ama çok uzun tüylü olduğu için yılda 2 sefer gibi tüyleri kesiliyor ve tüy sıkıntısından biraz olsun kurtuluyoruz. Kimi zaman sevincinden, kimi zamanda kızgınlığından divan köşelerini parçalaması ise maalesef bizce kabul görmüş bir kişilik davranışı haline geldi, nasıl olsa ağbisi zararları karşılıyor(bu ben oluyorum). Beni bir süre görmeyince hasretle gelip kucağıma oturup kendini sevdirmesi ne stres bırakıyor, ne kızgınlık, ne de yorgunluk.
Çoğu zaman evden dışarı çıkınca sünnet diye sakal bırakmış insanların sümkürmeleriyle, yere balgam atmalarıyla karşılaşıyorum. Haa bunu sadece sakallılar yapmıyor tabii ki

Yine bir grup insanımız sigara içip durak içlerinde beni dumana boğuyor, izmaritini ve hatta sigara paketini elinin içinde sıkıp yere atıyor. Daha yazılacak çok ama çok şey var. Bunları yapanlar eli kolu sağlam olup, düşünme yetisine sahip olanlar maalesef. Hayvanların düşünme yetileri olmadığı için yaptıkları yaramazlıkları onlara mal edemiyorum. Önceki sayfalardaki, hayvanların evi dağıtma videolarını ise kahkahalarla gülerek izledim, evde yalnız bırakılan hayvanlar yalnız bırakılmaktan dolayı girdikleri stresi ortaya koymuşlar. Bahçemde, biberonla yaşama bağladığım 5 adet kedi var ki şu an bir yaşlarındalar. Zaman zaman karşı komşumun dobermanını alır dolaştırırım ki hayvan stresini atsın. Çantamda bir kap içinde kuru mama bulundururum ki ihtiyacı olan sokak hayvanı gördüğümde karnını doyururum.
Sonuç mu? Dışarda başkalarının pisliği içinde yaşayacağıma hayvanlarla yaşarım. (Lütfen tüm katılımcılar üstüne almasın

)