Aile Boyu Motosiklet Keyfi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben başka bir açıdan bakıcam,bu amerika dediğimiz devlet bu adamları o kadar bombaladı ki adamların şehirlerinde hala patlamamış mayın ve bombalar var ve bu yüzden insanları sakat kalıyor ölüyor.Bu amerika bu insanları taş devrine indiricek şekilde bombaladı bizse burda dalga geçiyoruz 10 kişi motora biniyorlar diye.Kim istemez güzel motorlar binmek arabalara binmek?Ama ne yazıkki beş kuruşun kalmaz insanlarına tecavüz edilirse olucagı budur.Bizim burda gülmememiz lazım bence..

Ben başka bir açıdan bakıcam,bu amerika dediğimiz devlet bu adamları o kadar bombaladı ki adamların şehirlerinde hala patlamamış mayın ve bombalar var ve bu yüzden insanları sakat kalıyor ölüyor.Bu amerika bu insanları taş devrine indiricek şekilde bombaladı bizse burda dalga geçiyoruz 10 kişi motora biniyorlar diye.Kim istemez güzel motorlar binmek arabalara binmek?Ama ne yazıkki beş kuruşun kalmaz insanlarına tecavüz edilirse olucagı budur.Bizim burda gülmememiz lazım bence..

Ben size katılıyorum fakat bizim memlekette lanet olası fakirleri kimse sevmez.

zaten sorun orda...

başka tehlikeli olabilecek ne varki resimde..gayet güzel gidiyorlar işte..püfür püfür...:queen:

Ağlancak duruma gülmek böyle birşey işte.İnsanlar maddi imkanlardan dolayı sürekli canlarını ortaya koyarak birşeylerin sınırını zorlamak zorunda kalıyor ne yazıkki

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"motor tutkusu ölüm getirdi" haberleri için ideal pozsyonlar bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar