Ahşap El Yapımı CBR 600RR

hemen ilanıda bulmuşlar :) böle bir beceri görmezlikten gelinemez,,ancak tek deilde şöle hayabusalı harley li bi kolleksiyonla tanıtıma çıkaydın çıkan sesten rahatsız olurdun :cherry:

helal olsun valla, ellerine sağlık usta. Sipariş üstüne yap bence. Baya taliplisi olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler herkese!:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

hemen ilanıda bulmuşlar :) böle bir beceri görmezlikten gelinemez,,ancak tek deilde şöle hayabusalı harley li bi kolleksiyonla tanıtıma çıkaydın çıkan sesten rahatsız olurdun :cherry:

Çok zaman almasa birkaç farklı model yapma niyetindeyim ama şimdilik bunu bitirebildim!İlerde zaman olursa farklı modellerle dönüş yapmayı düşünüyorum bakalım nasip!:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

helal olsun valla, ellerine sağlık usta. Sipariş üstüne yap bence. Baya taliplisi olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler sağolun!:)Talep olursa değerlendirmeyi düşünüyorum elbette!

Ölçüleri nasıl yaptın?Çok zor iş vallaha. Eline sağlık. Sanatı ve sanatçıyı destekliyoruz:)

Alanyanın neresindesin tam olarak bunu yakından Görmek isterim :) Ellerine sağlık bu arada süper olmuş..

İlk resimde '' Kesın dandık bısey yapmış'' dedim.
Son resimde açık ağzımı abim kapattı :)
Gerçekten çok tatlı olmuş.Güzel olmuş.Bir bakımada eşsiz sanırım.yani birtek sende var.yanılıyormuyum.

Alanyanın neresindesin tam olarak bunu yakından Görmek isterim :) Ellerine sağlık bu arada süper olmuş..

Arif abinin(tekteker arif )orada duruyor!Orada görebilirsin!

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------

İlk resimde '' Kesın dandık bısey yapmış'' dedim.
Son resimde açık ağzımı abim kapattı :)
Gerçekten çok tatlı olmuş.Güzel olmuş.Bir bakımada eşsiz sanırım.yani birtek sende var.yanılıyormuyum.

Evet öyle sanırım!:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------

Ayrı ayrı teşekkürler herkese!:cat:

bir grafiker olarak... cok beğendim kardesim eline sağlık seri üretime geçersen haberimiz olsun :) bizde isteriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar