ahada inanmayanlara cbr 125 kaç yapıyo

Moderatör
3. vites 11 bin devirde 100 Km hiza uLa$ti nihayetinde.. AnLamadigim konu $udur ki; bazilarimiz motorun neden 140-150 yada 160 yapabilecegini iddia ediyo.. Bu aLet hiz icin tasarlanmi$ race degil ki ? Yoksa oyle mi ? Bu konu cok tartisiLdi daha da coook tartisiLacak sanirim..

YoL da biraz a$agiya dogru egimLi mi ne :p

Son düzenleme:
ben bu aletten boşuna istemiyorum. bir bildiğim var :wiinkk:
limuzinimle 15 dk. da okuldayım desek bu aletle 8 dk. da okulda olurum die düşünüorum :p

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
143 falan yapmıyo beyler naaptınız siz yaw
iyice abartmışsınız
göz var nizam var
142.5 yapmış işte en fazla :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Top speed denen şey(yani maksimum hız) standart donanıma sahip bir aracın zorlanmadan hertürlü hava ve yol şartında yapabildiği hızdır.:wiinkk:

Bunlardan olsa olsa kavanoz yada şişe kapağı oluyor.:p
Asıl kapak tencere-kazan kapağı gibi olmalı:wiinkk:

Shakespeare dediği gibi asıl mesele bu.:cherry:

Adamın biri skoda kamyonetine 1 ton yük koyduğunu anlatıyor,nerede?sanayii sitesinde makasçıda fişekleri değitirirken.:queen::queen: :queen:

Akıl,mühendislik ve bilgi birikimiyle birleşince adına teknoloji deniliyor.

Hepinize sevgiler saygılar,iyi hafta sonları:rendeer:

Valla aynen katılıyorum..Şimdi nerdedir acaba? sanayi de motor yaptırıyordur...:p :p :p

Önemli olan yapması değil ne kadar yapabileceğidir....Nereye kadar gideceğidir....:cat: :cat: :cat:

O motorun o anda 140 km çıktığını sanmıyorum..Benmi yanlış görüyorum?....Hiçte benzemiyor 140 la çekilen görüntülere....:cat:

Son düzenleme:
efsane_35 arkadaşım sen 12.000 devirde kullanmaya devam et....biraz daha gayret edersen motoru parçalarsın meraklanma.....en fazla 1 hafta sonra....:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet bu normal zaten herkes 140 yapıyor diyor. esas 150 yaptığına kimse inanmıyor.

Ben 155 gördüm ve kimseyi inandıramıyorum. Hele bir yaz gelsin osaman bende video çalışmalarına başlicamda, nereye nasıl oturtacam kamerayı onu çözemedim.

marmara gezisinde cbf250 artçısıydım şöföre atrasyon pls dedim başladı hızlanmaya 140 150 arasında iken suspect fişek gibi geçiverdi yanımızdan
canlı şahidiyim:queen: :queen: :queen:

bu arada 90 da falaln yazılar buğulaşmaya başlıyor yani vibrasyon artıyor ? ? ?
hakkaten öylemi ? ? ?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
143 yapıyo da maşallah darbeli matkap gibi zıplıyor alet.. :)
ayrıca o sürate çıkmış ama 5 dakikadan fazla sabit gidersen o motor yatak sarmaya başlar. baksanıza motor nasıl titriyor.

yaa neden herkes bu şekilde yaklaşıyor anlamış değilim
gerçekten anladıgım bi şey varki bugune kadar cbr 125 i kimse çekemiyor cunku sınıfının en hızlısı...
bakıyorum kimsede yapar abi demiyo nasıl yapar yapamaz yalandır yok rampa aşağıdır yok bu olsa olsa gazoz kapagıdır
anlamış deilim bu muhabbetleri adam basbaya yapmış işte nie altında bişeyler arıosunuz girin youtube.com a bakın kaç yapmış
çekemeyenler çatlasın arkadaş makina gidiyor işte...
125 cc makina ennihayetinde ama sonucta sınıfının en iisi diebiliriz 4 zamanlıları baz alırsak..

ihtiyar arkadaşım bizimki gazoz kapağı saol yaklaşımın için süpersin... kavanoz kapagınla kazasız belasız sürüşler dilerim..umarım birgün kazan kapağı alırsın

Son düzenleme:
o hızda birde durmayı deneseydi bee ozaman herşeyi daha net görürdük. bakalım hızlandıgı gibi durabiliyor mu?

durabiliyor... cbr'ın frenleri gayet iyi...

Bu arada;
Neden bu kadar büyüttünüz bilmiyorum. Cbr için 140 gayet normal bir hız , karşıdan dönerken her zaman yaptığım bir sürat. Şile yolunda da 150 gördüm fakat o eğimli yolda anlık bir hızdı. Ama 140 normal.

Bu arkadaş 140'ı 12.000'de görmüş , ben redline'a sokmadan 140 görebiliyorum...
Ayrıca , bu mesajım kimseye birşeyler kanıtlamak için değil sadece bilgilendirmek içindir.

Yani anlayacağınız , benim motorum süperdir ben giderim ben basarım tarzı mesajlar atan biri değilimdir... Ama bu motorun kapasitesi budur... Normal şartlarda normal kilolu bir insanda 130 görebiliyor... Ben hafif bir insan olduğum için 140'ı görebiliyorum. O kadar da zor bir sürat değil cbr için.

Motorize_deli

90'da değil ama 120'yi geçtiğinde gerçekten titreşim başlıyor... Sonuçta tek silindir 125cc bir makine , ve sınırlarını zorlamaya başlıyorsun... 140 civarlarında ise perkinson olma tehliken var :D

xnode

Evet 5 dakika gidersen yatak sarmaya başlar... Sonuçta 125 cc tek silindir 4 zamanlı bir makine. 140 bu motor için fazla bir hız, ve sınırlarını zorlamaya başlıyorsun... Bu motorun sabit hızı 120'dir...

alp_tunay

Videoda gariplik yok cbr'ın 140 yapması gayet normal... Videoya inanmıyorsanız ben de çekebilirim bir tane...

Son düzenleme:
videonun sonlarına doğru 140 la viraja giriyor. yapar yapamaz bilemem ama bu videoda bi gariplik var bence. benim bildiğim ve bindiğim cbr o hızlara ulaşsa bile viraja bu kadar rahat giremez.

Hız konusu açıldığında ben 160 gördüm 180 gördüm diyen diyene. Yanımdan geçmedikçe inanmam bundan sonra hız konularına:p

Arkadaşım bisikletle rampa aşağı yolda 95 km/h hıza ulaştı. Lisanslı bisikletçi.
Yani öyle rampalar varki bisiklet bile ne hızlar görüyor.

???? mil mi km mi ben net olarak anlayamadım nerde cekilmiş tum uluslar km kullanmıyor da ayrıcana ylmzz arkadaşıma katılıyorum ona bakarsan yokuş aşagıya benim senatorum 140 ı gecdı nekadar gecdı onuda bılmıyorum 15 km yanlış gosterıyor zati

Son düzenleme:
ihtiyar arkadaşım bizimki gazoz kapağı saol yaklaşımın için süpersin... kavanoz kapagınla kazasız belasız sürüşler dilerim..umarım birgün kazan kapağı alırsın

Lütfen alınma sevgili illegalrider,kapak muhabbetini ilk ben dile getirmedim,sadece kapaklara çeşitlilik getirdim.:wiinkk:

Üstelik,neredeyse 30 senelik motor hayatımda muhtelif kapaklar aldım.:)
Bundan sonra da imamın pamuk kapağını alırım ancak:queen: :queen: :queen:

[NOT]125 cc makina ennihayetinde ama sonucta sınıfının en iisi diebiliriz 4 zamanlıları baz alırsak..
Sınıfında başka makina varmı ?:cyclopsan [/NOT]

Son düzenleme:
Eskiden büyük cbr 125 hayranlığım vardı.Ama bu hız muhabbetleri çok saçma gelmeye başladı eğer 140 yapıyosa bu motorla sürekli 140 la gidilmez.
+Konyada drag yarışlarından biliyoruz mondial 150 kn, honda cbr 125 i tokatladı...
Boyum 170 in altında olsaydı kesinlikle cbr 125 isterdim.

ya nedır bu cbr bu hızı yapamaz lafı anlamadım nıye yapmasın canavar gıbı alet???????? honda honda

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya yapsın yapmasına da, aman arkadaşlar video koyucam diye virajlara öyle girmeyin yazıktır düşersiniz falan. motor çok titriyor görmüyormusunuz.
sonra buralardan rahmet okumayalım. lütfen dikkat.
mucux hepinize.

ben kanuni racer ile 145 km yi gördüm bi gün cam ayarlayında kayıt yapalım bari :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar