Ah Gözüm..

arkadaşlar bir sorunum var..bu pazar biraz motorla geziim dedim..kaskın ön camı bugulanmaya karşı özel bir kaplaması var ama o gün havadanmı bendenmi aşırı bugulanma oldu bende camı açtım öyle kullandım...gözlük vardı ama almadım yanıma..biraz toz yemişim şimdi gözümün biri aşırı kırmızı (millet dalga geçiyor'' gözünü kanmı burudu'' diye)bu durumla karşılaşan başka arkadaşlar varmı bu durumda ne yapıyorsunuz (bu kızarıklık ne zaman gecer vaya ne kullanayım):pale:

Benim kasta da buğu önleyici var, dediğin gibi arasıra oluyor, nedeni vizörün pisliği, sabunla ve suyla yıkarsan eski buğulanmayan haline dönüyor.:cat:

Super Moderator
Gözdeki tozun, çöpün çıkmasını sağlayan ve reçetesiz satılan VİSİNE adlı bir göz damlası var.
Ama kullanmadan önce de bir doktora, ya da hiç olmazsa bir eczacıya sor bence.

hiç birşey yapmana gerek yok bir iki gün sonra göz kendini yeniler merak etme

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
evet abartacak birşey yok 2 gün içinde geçer büyük ihtimal.

rahat ol hocam. motorcusun olur böyle seyler. yıka iyice gözünü, gecer, arpacık falan cıkmıyosa.

muhtemeln birşey olmayacak ve kendi kendini toparlayacak. ama enfeksiyon riski var. bir doktora görün, en azından normal olduğunu öğren.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ılık çay bas pamukla

Tülbet bezin arasına yada pamuğa biten çayın demlikte kalan kısmını koy. Sora gözüne maske yap, çok soğuk olmasın ama

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lem millet goca garı ilaçları tavsiye edio yawww :p yaw hacı bence sen gözüne bi kibrit çöbü sok sağa sola kıvır o çöpü,biraz acır belki ama kesinlikle geçer :queen: Şaka bi yana kardeşim;kesinlikle ağrı ve acı şiddetini artırmadan doktora görün.(Benim bir silgi yüzünden sol gözümün retinası çizildi ve gözlük kullanmak zorunda kaldım 7-8 sene önce ve hala kullanıyorum).

a

sağolun arkadaşlar ..kırmızı gözle gezinmek kötü ya... bir doktora göründüm polytein göz damlası verdı..bende pek ilaç kullanmayı sevmiyorum..çay denedim bu arada teşekkür ederim o biraz iyi geldi..saglıklı günler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar