ah bu kızlar ya bılenler 1 el atsın..

inanın gerçek sevgiyi aşkı yaşadım veya yaşadığımı zannettim...onsuz aldığım nefesin bile farkında olamıyorsun...aşık oldum dostum...o kavgaları hiç önemsemezdim...o kavgalar hayatımdan çok şey aldı...beni aldı...geleceğimi aldı...nolur birbirinizi kırmayın...ya sen alttan al ya o...küçük şeylere takılmayın lütfen...hayallerimiz gibi sevgimizde küçük olmasın...onun için yaşa...ben şimdi evlat sevgisinin ne olduğunu anlıyorum...yağmurum kızım benim aşkım canım ...parçam...onun saçının bir teli benim canım demek...farklı bir boyut ama...buda bir aşk...allah herkese baba olmayı nasip eder inşallah...aman birbirinizi üzmeyin...ileride pişman olursun...yıpratma...yıpranma...

sean, güzel kardeşim hiçbir kavga laf olsun diye çıkmaz. çok küçük de olsa mutlaka bir anlaşmazlık vardır ortada. bu anlaşmazlık katlanılır ise bu ilişki kavgalar olsa da devam etmelidir, edecektir de. ama yok bu beni bozuyor diyorsan zaten yapacak bişey yok. bu evli olsan da böyle. hiçbir şeyi zorlamıycaksın. önemli olan mutlu ve rahat olmak ama tek ama çift ok. :)

kadın dır dır eder kavga cıkar olay budur ... kadın dır dır 'ın çözümü yok bunu cekeceksın ... yaradılıstan bı dümeleri olsa o anda basarsın kapanır susar ama malesef bu modeller böledir... :) yapılması gereken nasıl daha az dır dır dınlerım bunun üzerinde calısmak lazım... tabi tabi dicen. ben öle yapıyorum :p

aman duymasın dır dır eder :cherry:

tartışmalar mutlaka olur ilişkilerde. ama yitirilen saygıysa ve oynanıyorsa duygularla; o ayrı. ve konuşmak!!! ama sevgili gibi değil , arkadaş gibi değil , dost gibide olmamalı. bu konuşma aynaya bakar gibi , kendi içinden konuştuğun duyguların dile düşmesi gibi olmalı!!! tabii bunlar bence. ( yauv şair etti bu aşklar beni :cherry: )

federal, abı aman naptın ya severek ayrılılır mı yauw eger zorunda dıılsen tabı
mete_han, abı harbı cok cok haklısın

bence ilk ay cok tehlikeli bizde ilk 6 ay yedik birbirimizi :pl: sonra sakinlestik donemsel birbirimizi yiyoruz :mrgreen: 2 ayri karekterin inatlasmasi, catışması gayet normal :mrgreen:

Arkadaşım fazla uğraşma. Kendinide üzme. Bu tip şeyleri hep olacaktır. Sende sazan gibi her şey de alttan alırsan daha çook tepene çıkar bunlar. Ne diyim bilmiyorumki sana, belki ilerde toparlarsın kendini yutmazsın her numaralarını.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aşk doktoru size bu konuda bir açıklama yapacak dikkatle dinleyin :)

- kaçan kovalanır
- çok seven az sevilir
- çok kovalayan,eninde sonunda gururunu kendi ayakları altına alır
- tüm bunlara rağmen dişiler ve aşk çok çok güzeldir...

bunlar çok kült kalıplar gibi gözüksede tecrübeyle sabittir.... inanılması şarttır , inanmıyorum - bunlar hikaye diyen bile ilk 3 maddeden en az 2sini yaşamıştır...

saygılarımla...
:rendeer:

Sean kardeşim, sen daha çok gençsin, normal böyle kavgalar, ihtiraslar, aşacaksın bunları 2-3 yıl sonra emin ol. Bu yaşlarda ilişkileri çok ciddiye alma, mesela ben 27 yaşındayım 4,5 yıllık kızarkadaşımla bir defa olsun kavga etmedim, kavga ilişkinin tuzu biberi diyenlere aldırma, kavga çekilmez birşey! Fakat sizin bu durumunuz sadece yaşınızla alakalı, geçer... şayet ileriki yıllarda da geçmez aynı şiddette kavgalarına devam edersen, bir psikoloğa git veya iyi para kazan. Para varsa saadet vardır, kolay gelsin.

:joker: tuğba----serhat :joker: yarın işi bağlıycam planlar tamam :queen:

mert, -çok seven az sevilir- hariç katılıyorum :) Kimi çok sevdiğine bağlı bu, yanlış birşeyi sevmeyeceksin, yanarsın...

dejavuVXR, :) hehehe her iliskide olur kavga dimi yani :) barisma safhasi mukemmel olur ama :)

okulda zaten bir jole sürme yasağı var. :pr: ama biraz jole sürmekten bişi olmaz :thumleft: kızın evden okula gidiş saatlerinide keşfettim :cherry: zaten biraz tanışıklığımız var :bounce: yarın küçük küçük yaklaşım yapıcam :flower: :thumleft: :pl: büyük adamım ya

o kadar kolaylarki aslında.biz sadece bu kadar kolay olmalarına inanamadığımız için böyle kuduruyoruz...bunu bir kere daha düşün bak :cherry:

Abi git bir tane daha bul. Kavga edince diğerine gidersin. Hem rakibi olduğunu anlarsa sana çok iyi davranır. Yalnız bu durumda dikkat et rakibini bertaraf ettiğini anladığı anda sana da şutu çekebilir :queen: :queen: :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
sean, hemen ara ve bitir bu işi merak etme 2 gün ağlarsın zırlarsın sora daha iyisini bulursun unutmaki denizde yakalanacak çok balık var :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SHAMYL
mert, -çok seven az sevilir- hariç katılıyorum Kimi çok sevdiğine bağlı bu, yanlış birşeyi sevmeyeceksin, yanarsın...

ama dostum dişilerin doğasında var bu ; değer bulunca kaçmak denen iğrenç davranış.... dolayısıyla sevince kekiliyosun tabiri caizse....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar