ah bu kızlar ya bılenler 1 el atsın..

abı kız arkadasımla hemen hergun ufacık saçma sapan nedenlerden kavga edıyoruz.. sonra ben dayanamıyorum haklı bıle olsam ozurdılıyorum barısıyoruz busefer ben sudan 1 sebep buluyorum yıne kavga edıyoruz.. aslında ben cok sevıyorum onu oda benı bılıyorum ama ıkımızde neden bılmıyoruz neredeyse hergun kavga durumundayız bu durumu anlayan bole seylerı yasamıs abıler ablalar bana yardımcı olun.. napabılırım.??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canım cicim ayları ,çabuk unutursunuz..
bu da gelirrr bu da geçer üzülme boşverrrrrrrrrrrrrr. :wiinkk:

Önemli olan halen bir olmanız,birlikte olmanız değil mi zaten??? :cat:

dostum herşeyin yolunda gitmesi mantığı insan ilişkilerini yıpratır diyorum...küçük ve tatlı sert tartışmaların olması güzel bişey...monotonluktan kurtulmak adına ve sevgiyi perçinler...aslolan sevgidir ve kalıcıdır...alışkanlıklarımızı bazen sevgi/aşk diye hayatımıza sokarız ve kaybederiz...sevgiyle ve sevgiliyle kal...bay

peril, bende aynı seyı dusunuyorum ama gecmıyooo
explorer, abı supersn
mete_han, pekı bu kavgalar hıc bıtmıosa??

dostum sen onun la kavga ettiğine göre kesinlikle ya o an kötü bişey geliyor ve moralin bozuluyor yada sen artık ondan sıkılmışsın bu tür durumlarda yapacak pek fazla bişey yoktur :rendeer: :king:

erkekler köpekbalığı gibidir. şayet başarırlarsa büyük lokmalar koparırlar ama kadınlar piranha gibidir. hergün küçük kavgalarla senden lokmalar kopararak seni istedikleri şekle sokarlar (yani kemiklerine kadar yirler) sonra da sen benim tanıyıp sevdiğim adam değilsin deyip tekmeyi koyarlarr. :pale:

-verdiğin tavizler kadar değersizleşirsin hatun milletinin gözünde lutfen unutma.

Buyunce bir seyin kalmaz :p

Bunu onunla konus bence, bak ne gusel anlatmissin bize ona da anlat.. Seni seviyorum ve kucuk seylerden tartisip, aramizdaki bu gusel seyi herhangi bir sekilde kirletmek istemiyorum de.

Hadi kolay gelsin... :rendeer: Kizlara bir seyi kabul ettirmek zordur!

kadınlar cok zordur bunu sakın unutma, adamın anasını ağlatırlar bunu da unutma, limitleri çok aşarlar durmak bilmezler, yırtıcıdırlar, bazen cok aptal olup bazende cok tilki olurlar, bu varlıkların hepside aynıdır, bu dediklerime uymayan bayan da farklılık vardır anormaldir o, fakat acı biber gibi , eroin gibi , sigara gibi bağımlılık yapar, vazgeçemezsin, başının yanacağını bilsen , öleceğini bilsen, seni kanser edeceğini bilsen vazgeçemezsin, vazgeçersen zaten sende anormalsin.... layn çok dertliyim be of of...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz neymişiz be abiiii :cherry:

aslında herkes dertlıymıs ben 1tek kendım boyleyım zannedıodum

siz varya siz hem melek hem şeytan , abi accayiptir onlar aman dikkat... insan neden gönlüne ve kalbine hükmedemezki ...

valla kavgalardan zevk alıyosanız devam.ama ben bu kavgalar olmasın istiyorum diyosanız finitto... sende oda değişmezsiniz.zorlamaya gençliği harcamaya gerek yok...

hem yaş kaç senin?

kavga iliskinin tadi tuzudur :)ayrildigin zaman asil anliyor insan değerini

sean, bay ateş, bayan barut gibidir.hatta bayanlar arada C4, el bombası, atom bombası arasında gidip gelirler, amman dikkat....

arkadaşlar kızlar aynen böyle kızma peril lütfen çünkü burda konuşulanların hepsi bişeyler yaşamış ve tecrüübeli :rendeer: :rendeer: peril kızma bunlar sana çünkü kızlar aynı zaman da çiçektir ve kızlar motor a benzerler yanlış yaparsan seni tanımazlar :flower:

federal, abı sen cok dertlıymıssın bea buarada bnm yas 17
cuseppe, cokkk haklısın

sean, yaşım 29 yarama parmak bastın yaw, eşimden ayrılmak üzereyim 4 yıllık beraberlik bitiyor ve biz maalesef severek ayrılıyoruz, neyse, herkese iyi akşamlar....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar