- Konu Yazar
http://www.youtube.com/watch?v=SMWrMIIRu2w&feature=related
O frene o kadar basılır mı neredeyse ön tekeri kitleyecektin. Hafif dokunup arabanın solundan kurtarıp gitsen daha iyiydi ama o panik anında mantıklı düşünemiyor insan. Yine allah korumuş
Aslında yapacağım açıklama şu.
"Bu arabaların motorlara olan düşmanlığı beni çileden çıkarıyor. Küfür etmek istiyorum şuan ama edemiyorum terbiyemden dolayı. Ahmak herifler o dikiz aynası ve sinyaller süs niyetine konulmamış o arabaya değil mi ? Sen arkana bakmadan nasıl araç sollayabiliyorsun. Bu ne cesaret, motorlu aracı kullananın ölümüne sebep olsan daha mı iyiydi ? Şimdi diyenler olacaktır " e o zaman yavaş sürsün motoru, hatalı olan motoru kullanan " gibisinden yorumlar yapanlar olacaktır. Böyle değil, adam otobanda kaptırmış gidiyor, 40'la sollama mı yapılırmış. Saçma bi durum. Bu anı ben yaklaşık 5 - 6 defa yaşadım. İlkinde bu arkadaş gibi panik yapıp hiç sağa sola geçmeden direk frene bastım zor durdurdum motoru allah korudu, önümde ki aracı durdurup karısının kızının yanında rezil ettim ve bu da bana tecrübe oldu. Artık böyle durumlarda eğer fren mesafem kısaysa hangi taraf müsaitse o tarafa yöneliyorum sola veya sağa. Genelde sağ şeritte ki araçları takip ediyorum hangisinin bi aptallık yapacağını tahmin edebiliyorum ve ona göre hareket ediyorum. Bide bu aracın önüne pat diye atlayan yayalar var o konuya hiç girmek istemiyorum. Allah bizim karşımıza böyle insanları çıkarmasın. Amin
Moderatör tarafında düzenlendi: