- Konu Yazar
GP-1 AGV E2205 MULTI kask aldım sizce nasıl? ve bu kaskın normalde fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim.
sakin olalaım . zaten bir kişi karşılaştırmış oda konuyu açan değil.kaskınız hayırlı olsun . Agv güzel seçim bende k-3 serisinden alacağım agv nin.
sakin olalaım . zaten bir kişi karşılaştırmış oda konuyu açan değil.kaskınız hayırlı olsun . Agv güzel seçim bende k-3 serisinden alacağım agv nin.
evet çok yorum okudum agv k-3 ile ilgili , hepsi güzel yorumlardı , sizde tescilledinizMukemel bir seri. Cok memnun kalacaksiniz.
Ben k3 aldım başarılı ama bütceni zorlayabiliyorsan k4 te alabilirsin daha iyidir
GP-1 AGV E2205 MULTI kask aldım sizce nasıl? ve bu kaskın normalde fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim.
sanırım grid serisi değil
termoplastik olunca kendi içlerinde kalite sınıfları olmuyormu sanıyosun her termoplastik mazeme birebir aynı kalitedemi misal audi a4 ile renault latitute aynı kalitedemi hayır ama aynı sınıf termoplastiğinde dandik olanı kaliteli olanı var sharp testleride bağımsız kuruluş falanmış bu adamlar bu testleri babalarının hayrınamı yapyıolar gelirlerine ben söliyim hangi marka daha çok para verirse yıldız dağıtıyolar bi arai - shoei bunlara ihtiyaç duymuyor hep 3-4 yıldızlılar ama ls2 nin içinden geçerler hamdolsun fakat bakarsan aynı yıldız birinin reklama ihtiyacı var biri kendini kanıtlamış zaten