AGV.. Bu kask nasıll beyler kullananız var mı ???

güzel desenleri var. ancak çok sade, sanırım ekonomik bir model. fiyatı ne kadar ve modeli ne?

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
bende de bu var...k2...
çok memnunum...özellikle de bu video dan sonra :)
koruma değeri de E6...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende bu kasktan kullanıyorum.Çok memnunum.Hava kanallarını işlevlerini çok iyi yapıyor.Ses oranı çok düşük.Renkleri nedeniyle trafikte görünürlüğü bir hayli arttırıyor.

eski k3 serilerinin yanak pad leri havalandırma kanalları çok rahatsızlık vericiydi, ama bu yeni seri; burunluk falanda var daha kaliteli duruyor.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
marka olarak agv, "iyi kasklar" sınıfındadır. benim de kasklarımdan biri agv gp1, tek sıkıntısı hafif buğu yapması ama 200tl
bu modeli bilmiyorum ama 450 lira vereceksen sağlamlık, gürültüsüzlük ve kalitenin(ki bunlar vardır bu kaskta) yanında buğulanmama özelliğini de hesaba katmalısın.
alternatif olarak marushinler var, buğu yapmaz

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bu motor işine yeni gireceğim Allah'ın izniyle. Kask olarak suana kadar kotu kasklar kullandım acıkcası sımdı pısmanım ama geçmiş geçmişte kaldı.

suan 800 lira gibi bir butcemı sırf kask için ayırdım.

2. el almak istiyorum kaskı bildiğiniz ve sevdiğiniz bir model var mıdıır acaba ?

arkadaşlar bende bu motor işine yeni gireceğim Allah'ın izniyle. Kask olarak suana kadar kotu kasklar kullandım acıkcası sımdı pısmanım ama geçmiş geçmişte kaldı.

2. el almak istiyorum kaskı bildiğiniz ve sevdiğiniz bir model var mıdıır acaba ?

800 liran var sıfır alsana :D sıfır SHOEI bile alırsın....modelınıde sen seç begen al...bu kaskda gayet iyi aslında....

Valentino Rossi'nin üzerınde 5 kıtayı temsil eden desenleri bulundugu "REPLİCA" Kaskı "5 Continents" artık k-3 serisi olarak üretilmeye baslandı...

- Reçine ile guclendirilmiş termoplastık kabuk
- Ön hava girişleri Yan ve arka hava çıkışları
- Dry Confort Tere dayanıklı ve hijyenik iç astar
- çıkarılbilir ve yıkanılabılır ıc astar
- Şeffaf çizilmeye ve bugu yapmaya dayanıklı polikarbon street 8 cam
- ekstra kolay çıkarılabılır vizor
- Mikrometrik baglantı....

Diyor özelliklerin de ...????!!!

Desenler kaliteli bir tasarımcının elinden çıkmış. Oradan buradan toplama desenler değil. Çok şık ve hayat dolu duruyor. Güle güle kullan şimdiden.

ekonomik bir model evet 450tl civarı :D

pinlock yok. kolay çıkarılabilir vizör sistemi yok. nefes yönlendiricisi küçük. bakıldığında gayet te giriş modeli bir kask gibi duruyor. (benim kaskımda da pinlock yok ancak sharkların bildiğim kadarıyla hiçbirinde yok. zaten hiç buğu da tutmuyor. Ancak agv'de pinlock'un opsiyonel olduğunu biliyorum.)

boşver 2.el kaskı. güvenlik ekipmanları 2.el alınmamalıdır... 0 al ve bence Shark S900 al. kullanıyorum ve çok memnunum.

tarihi geçmiş shoei alacağıma shark aldım. gayet konforlu ve güven verici...

Scorpionlara da bir bak bence. ama tarihini mutlaka sor. Anesmotordan aldığım S900, 2011 üretimi yani yepyeni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar